:: |
Autor |
Poruka |
anabela Iskusni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860

|
|
Dobro, ne bi nikoga ostavila na takav način ali ova prva mi je fora.
Kroz osnovnu školu smo govorile: Kakva je razlika između tebe i paštete? Nikakva, ti i ona imate ograničen rok trajanja.
|
|
|
|
|
 |
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261

|
|
1.Ti:Jesmo li ti i ja jos zajedno?"
On:''Jesmo''
Ti:''E pa nismo vise!"
10.Ostanimo samo prijatelji!
Zelim da budes u blizini kako bih
mogla da ti pricam bolne detalje o
ostalim momcima sa kojima se vidjam!!
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Hahaha... Dobri su, mada verovatno dečka ne bih otkačila ni na jedan takav način, ali ako već moram da biram onda, recimo... devet. Pozz
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
Majda_T Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Jul 2006 Poruke: 155

|
|
Hm..ma sve su dobre..al et 8 i jos bi dodala film Kako za 10 dana izgubiti decka..
|
|
|
|
|
 |
chobanchica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 72

|
|
nijedan mi se ne svidja.Balavo je.mozda ako imas 15 godina paa na vezu gledas kao na takmicenje-ko ce koga zeznuti,ali kad sazris i shvatis da na taj nacin nekog povredjujes imas malo vise obzira...
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
chobanchica je napisao/la sledeće: | nijedan mi se ne svidja.Balavo je.mozda ako imas 15 godina paa na vezu gledas kao na takmicenje-ko ce koga zeznuti,ali kad sazris i shvatis da na taj nacin nekog povredjujes imas malo vise obzira...  | u potpunosti se slazem jer stvarno je glup nacin da na neki od navedenih "decijih" nacina raskidas i sto kaze chobanchica Citat: | Balavo je.mozda ako imas 15 godina paa na vezu gledas kao na takmicenje-ko ce koga zeznuti |
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|