:: |
Autor |
Poruka |
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
Pozdrav svima, posebno Domacinu, koji je uvek imao razumijevanja na ovom siteu, i koji je uvijek bio spreman pomoci, i cak moje ideje na ovom siteu podrzat i realizovat, kao otvaranje novih podforuma, zaista ljudina prava , takodjer pozdrav legendi sajta Sanjici, isto prevelika dusa, i zeljna pomoc uvijek, pozdrav Pinky-u, super osobi, pozdrav Sanjicinom Andjelu Cuvaru , zaboravio sam mu ime sada , pozdrav NenaduS , takodjer super osoba, pozdrav covjeku koji mi je uvijek pomogao oko softwarea ali mu se ne sjecam vise imena nazaLOSt , znam da je bio nesto kao Domacin ovdje, sa N nick pocinje cini mi se , ma sve VAS od srca pozdravljam, posebno ljude koje blize znam i zelim VAM da site bude sve bolji i bolji, i da napreduje u tom pravcu.
Nazalost zbog mnogih stvari, koje su mi se desavale u zivotu, bio sam sprijecen da cesce udjem, nadam se da to nece biti ubuduce slucaj, da ne zaboravim pozdrav Vilenjakinji, nju prije nisam znao , nedavno mi je pomogla, samo rijeci zahvale, i jos jednom hvala domaci.DE , volem VAS
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
hoho .. kao neko ko te se seca od pre zelim ti sve najbolje i dobrodoslicu nazad
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|
|
|
E boky hvala lijepa, i ja se tebe secam naravno i zezanja nocu, kako bi mogao samo da zaboravim , cak se secam da imas nekakve veze sa BiH, odnosno da si poreklom moj zemljak hehe , hvala takodjer i ja tebi zelim sve naj naj druze
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Pozdrav hoho...Drago mi je da si opet sa nama...
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ja te ne znam ali dobro nam dosao ponovo na sajt
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
dobrodošao nazad, ja te ne poznajem baš ali vjerujem da ćemo imati prilike.
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
hoho je napisao/la sledeće: | E boky hvala lijepa, i ja se tebe secam naravno i zezanja nocu, kako bi mogao samo da zaboravim , cak se secam da imas nekakve veze sa BiH, odnosno da si poreklom moj zemljak hehe , hvala takodjer i ja tebi zelim sve naj naj druze |
Nema problema druze .. drago mi je da me se secas i drago mi je da si se vratio .. nazalost nocnih razgovora vise nema toliko posto sam i ja sredio neke svoje stvari u zivotu pa me bas i nema toliko na netu
Sto se tice BiH . da da .. ja sam rodom iz Sarajeva i dobro te pamcenje sluzi ..
Pozdrav
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | Pozdrav hoho...Drago mi je da si opet sa nama... |
Veliki otpozdrav i za tebe Natasenjka , i meni jos draze hehe, jer ovde je raja extra , kao i ti, a tebe se secam po jako dobrom poznavanju kinematografije, dobrih filmova i preporuka hehe , ako se ne varam hehe?
Jos jednom hvala na dobrodoslici, i veliki pozdrav uz pusu
[Edit by ***Srna***: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
dameski je napisao/la sledeće:
ja te ne znam ali dobro nam dosao ponovo na sajt
hvala dameski, ja se tebe secam pomalo , ne znam da li si tada bio/la mod, cini mi se ne , i uvijek sam se pitao kojeg li si roda hehe?
Cini mi se zenskog, mada dameski bar na makedonskom ide muski rod, a dameska zensko hehe ?
pozz i hvala na dobrodoslici
boban11 je napisao/la sledeće:
dobrodošao nazad, ja te ne poznajem baš ali vjerujem da ćemo imati prilike.
hvala bobane11, nema veze , upoznacemo se, ima vremena hehe, ja se tebe pomalo secam, da sam tih nekih puta slao neke pjesme
hehe, imam dobro secanje hehe
[Edit by ***Srna***: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
Boky je napisao/la sledeće:
hoho je napisao/la sledeće:
E boky hvala lijepa, i ja se tebe secam naravno i zezanja nocu, kako bi mogao samo da zaboravim , cak se secam da imas nekakve veze sa BiH, odnosno da si poreklom moj zemljak hehe , hvala takodjer i ja tebi zelim sve naj naj druze
Nema problema druze .. drago mi je da me se secas i drago mi je da si se vratio .. nazalost nocnih razgovora vise nema toliko posto sam i ja sredio neke svoje stvari u zivotu pa me bas i nema toliko na netu
Sto se tice BiH . da da .. ja sam rodom iz Sarajeva i dobro te pamcenje sluzi ..
Pozdrav
Hehe, takodjer i meni da sam ostao u secanju hehe, pa da ,sigurno svako ima svojih nekih obaveza, problema, itd. , meni se isto desavalo, pa me nije bilo duze , mada je i dalje obaveza, ali eto ponekad , kad se nadje vremena uskocim hehe, jer mi je poso, obaveze, fakultet, vezano uz ovu limenu kutiju
Da,da, sjecam se, cak cini mi se da je u pitanju Ilijas ?
pozz drug moj, pa ne zalim se, jos uvijek je dobro hehe
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
Donatella NiNja MaCa
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Nov 2004 Poruke: 3017 Mesto: rajvoSa
|
|
Pa ja se sjecam jednog mog zemljaka, rece da je sa Ilidze, ako se ne varam
Poz zemo, zelim ti iskrenu dobrodoslicu!!!!
|
_________________ I sent my soul through the invisible,
Some letter of that after-life to spell;
And by and by my soul returned to me,
And answered, I myself am Heaven and Hell. |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ehej dragi moj hoho legendo Sarajevska!!!!Pa gde si mi ti svo ovo vreme?Bas te dugo nije bilo..secam se i pre nego si nestao cas si bio tu cas nisi..pa sta se to izdesavalo sa tobom??bas mi je drago sto si ponovo medju nama i nadam se da cemo se sada vise druziti nego prosli put..dobro ti nama dosao i uzivaj sa nama..znas da ovde uvek ima mesta za momke kao sto si ti!!!!
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
|
|
|
Donatella je napisao/la sledeće: | Pa ja se sjecam jednog mog zemljaka, rece da je sa Ilidze, ako se ne varam
Poz zemo, zelim ti iskrenu dobrodoslicu!!!! |
Hehe, jes jes, taj je hrsuz , ne varas se ,dobro te sluzi pamcenje, studentice iz Dubrovnika kolko se sjecam, inace kona s Dobrinje, kolko se sjecam, e sad ne znam jel ono 3-ica bijase
hvala na dobrodoslici, pusa za tebe
"ehej dragi moj hoho legendo Sarajevska!!!!Pa gde si mi ti svo ovo vreme?Bas te dugo nije bilo..secam se i pre nego si nestao cas si bio tu cas nisi..pa sta se to izdesavalo sa tobom??bas mi je drago sto si ponovo medju nama i nadam se da cemo se sada vise druziti nego prosli put..dobro ti nama dosao i uzivaj sa nama..znas da ovde uvek ima mesta za momke kao sto si ti!!!!"
E, pa velikiii pozdrav za jednu od najrazumnijih osoba ovdje na siteu, mada sam te i u prvom postu spomenuo legendo ziva hehe, ja te pozelio ba i divanit s tobom hehe, pravit sendvice haha!
Da, imas pravo, bio sam tu u blizini, ali nekako daleko, mada sam i vani bio neko vrijeme , i za to nestajanje imas pravo, jako dobro sjecanje imas , hvala ti na dobrodoslici, bas si slce velko , svasta se desavalo, dobro je pa nista nije strasno, ono ne bi ovdje da pisem, uzelo bi dosta prostora, al javnem ti se ja pa ti sve ispricam , i meni jos draze , posebno komunicirat sa osobom kao sto si ti
hvaja pinkie, zivjela ti meni, pusa
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|