:: |
Autor |
Poruka |
rocky4 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Mar 2006 Poruke: 27 Mesto: Valjevo
|
|
To je vasa realnost!!!!!!!
|
_________________ Limundo, ima mnogo dobrih aukcija:
Moze da se kupi mnogo dobrih i jeftinih stvari! |
|
|
|
|
Eagle' Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 03 Okt 2006 Poruke: 35 Mesto: Kragujevac
|
|
|
|
|
markan_bbb Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Jul 2006 Poruke: 100
|
|
ma zbilja šteta što su i zvezda i dinamo ispali, liga uefa bi bila jača i zanimljivija s njima dvoje
|
|
|
|
|
|
biske Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 369 Mesto: mirijevo
|
|
nazalost tako je kako je
sve je krenulo naopako od samog pocetka
mozda smo i mi malo "izmalerisali".godinama je koreografiju pratila pesma pune tribine,sada smo promenili(nemam nista protiv pesme) i dok je trajala pesma primili smo gol
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
nema to nikakve veze, pesma je bila fenomenalna. delije su svoj posao odradile fenomenalno, oni manekeni na terenu su zakazali.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
RistoMKD Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Okt 2006 Poruke: 22
|
|
sho stana so zvezda kakov club base sega gubate so Liberec
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
RistoMKD je napisao/la sledeće: | sho stana so zvezda kakov club base sega gubate so Liberec |
to i jest problem koji nas navijaće mući. ne tražimo mi da opet budemo prvaci Evrope, al barem zalaganje jaće na terenu, da se proba, a ne da se godišnje razprodaje ekipa, nema onda nikakve budučnosti, ne radi se ništa na tome da Zvezda opet postane Evropska sila, uprava samo obečava a da bi uradili nešto na tome, to ne dolazi u obzir.
Drugi problem su sami igraći, niko od njih više ne igra u slavu kluba, nego se igra da se proda u tuđinu. Znam ja, svugdje je tako, pa i nije ljudi, zašto jedan Ronaldinjo i Mesi mogu da ostaju u Barci pa da je milioni koje nudi Abramović ostanu samo snovi Rusa da jih dovede na otok.
Prodat če se kad tad, to znam, al kad igraju tu đe igraju, onda igraju i srcem i dušom, što ovi naši manekeni ne mogu?
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|