:: |
Autor |
Poruka |
Flexi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 9 Mesto: Ogulin, Velika Srbija
|
|
Sve što znam je da imaju neki ogromni hotel sa 5+ zvezdica!!! To je sve!!
|
|
|
|
|
|
maki007 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 64
Datum registracije: 05 Mar 2004 Poruke: 163
|
|
|
|
|
Amerigo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 202
|
|
poznajem dubai samo iz razglednica. nazalost.
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
cula sam za dubai i za taj hotel kazu da je jako lepo.samo ne znam kako tamo zive mada verovatno ima i siromasni?!
|
|
|
|
|
|
Shamira Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 26 Jan 2005 Poruke: 251 Mesto: Minhen
|
|
Znam da su Dubaju apartmani oko 600m2 i kostaju oko 300.000 evra pa na dalje....
...a gorivo je nesto oko 5 centi...mhhh sta jos znam!? To je to!
|
_________________ I'm not a BITCH,
I'm the BITCH,
and I'm Miss "B" to you! |
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
to je grad koji moram da posetim .......... fascinirame sama pomisao da odem u dubai ....... znam da je tamo skupo ali neka jedan je zivot i treba sebi sve priustiti ..... odusevila sam se slikom dubaija .......... ako neko ima jos slika neka ih stavi na forum volela bi jos da vidim lepote dubaija
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ma kad bi samo 1 u zivotu otisao tamo a to mi je jedan od cilljeva sda vidim 3 vestacka ostrva u obliku palmi 1 u obliku planete i najluxuzniji hotel na svetu sa 7*
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
gledala sam reportazu pre nekih 7 godina kada su nasipali pesak da prave ostrva u obliku palmi i kada su pricali koji pojedinci svetskog dzet seta tamo imaju lokacije ali od tad nisam videla sta je napravljeno na palmama a to me mnogo zanima volela bi da vidim slike ako neko ima kojim slucajem ............... samo znam da mora da se dobije posebna viza koju moraju odobriti emirati za ulazak na vestacka ostrva ............ nadam se da ce mi se u zivotu zelja da posetim dubai i vestacka ostrva ostvariti u zivotu
|
|
|
|
|
|
Henry14 Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Mar 2006 Poruke: 131 Mesto: bijeljina
|
|
ma dubai je najjaci grad na svetu
al stvaro
iako nikad nisam bio...gledao sam snimke i slike...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|