:: |
Autor |
Poruka |
kuracmeho Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 23 Feb 2005 Poruke: 2
|
|
Molim da bilo ko ko je uzimao ili uzima steroide napise da li su stvarno stetni i da li se mogu uzimati.Gde se mogu kupiti
hvala
|
|
|
|
|
|
dr@gan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 28 Mesto: Novi Sad
|
|
Naravno da su stetni to se ve moze drugacije srediti!!sve zavisi sta ti hoces da li masu ili definiciju!!Za teretanu ti je naj vaznije da dobro spavas,da se hranis dobro i to 5 puta dnevno,da ne pijes alkohol ni gazrane sokove zbog dehdracije!!Ne znam odakle si ali u svakom gradu imas prodavnicu odes do njih ono ce ti sve reci naj bolje za tebe !!
|
_________________ orinoko porfaor stavi noge u lavor,ljovisna porqe prao sam ih malo pre!! ) |
|
|
|
|
beckham Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Okt 2004 Poruke: 124 Mesto: Pancevo
|
|
Stetni su,ustvari sve zavisi za sta hoces da ih koristis,ako ih koristis u profi bodybildingu onda ti mogu pomoci i to dosta,a ako planiras da ih koristis za teretanu-onako amaterski cisto da lepo izgledas,onda ti STEROIDI ne trebaju,najbolje ti je bez icega,onako cisto prirodno,a ako ti je bas stalo do toga da se kljukas necim onda ti predlazem CREATIN i GLUTAMIN,oni su ti kao na nekoj prirodnoj bazi nisu strogi doping a daju ti snagu za jake treninge i masu,ja sam ova dva koristio kada sam bio u Crvenoj Zvezdi-VATERPOLISTA SAM,i mogu ti reci da su zahvalni
|
|
|
|
|
|
adi_tz Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Dec 2004 Poruke: 10
|
|
ja kolko znam statni su i ja ih nikada ne bih uzimao
|
|
|
|
|
|
bukvicvns Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 01 Mar 2005 Poruke: 8
|
|
Nikad ih nisam ni koristio niti cu. majka priroda sve uradi sa puno tegova i puno vezbe
|
|
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
tacno bukvicvns
samo cista vezba....
a ko pocne da ih uzima morace stalno da se ne izduva... a vremenom dolazi do ostecenja jetre prostate i jos nekih organa pa cak dolazi do tumora tih organa....
ali najbitnije je piti dosta vode...
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
ULT_RAS ~ Voli svog Anđelka ~
|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 5456 Mesto: Krusevac
|
|
ako vec hoces da uzimas nesto uzimaj proteine i amenokiseline a steroide nikako
|
|
|
guser Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 01 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
Ako vec nisi pokusao nemoj ni pocinjati dobri nemogui nikako biti.
|
|
|
|
|
|
SCHegi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Mar 2004 Poruke: 14
|
|
Postoje steroidi koji su stetni i koji nisu.Ti koji nisu oni su od prirodnih biljaka. 8)
|
|
|
|
|
|
meoni Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Mar 2005 Poruke: 21 Mesto: Novi Sad
|
|
Steroidi su stetni!!!To je sigorno!!!!ja sam fudbaler i nikad nisam uzeo neki steroid,ali kod drugova koji su uzeli definitivno su ostali niski,a i osusli su se,jer steroide nesmes da prestanes da uzimas,ako krenes,onda ih uzimeas ceo zivot!!!!!!
|
|
|
|
|
|
goki_koska Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 11 Mesto: Subotica
|
|
Jesu stetni a mozes ih kupiti u bilo kojoj fitness radnji ili u teretani...
|
|
|
|
|
|
ilija5 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 9
|
|
naravno da su stetni, ali ih sportisti sve vise koriste... kao sto je neko pre mene rekao, "najmanje stetan" je verovatno creatine.... vecina ozbljinih sportista je barem to koristila. a o adrosterone ili testosterone necu ni da govorim... oni mogu gadno da te sjebu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|