www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Night Watch
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ Kadar po kadar ~
::  
Autor Poruka
milanche_81
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 27 Jan 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 30, 2006 3:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Film je zaista zanimljiv, pravo osvozenje na ustajaloj sceni prepunoj jadnih Holivudskih hitica, dopala mi se rezija kao i specifichan dojam koji izaziva. Odgledacu obavezno ostale delove.

*Jovana*
*Jugovićeva sekica*
*Jugovićeva sekica*

Godine: 38

Datum registracije: 25 Mar 2005
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 01, 2006 12:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se film nije dopao,ne znam zasto ali jednostavno nije to to!

Lilly2eternity
*Lilly the Killy*
*Lilly the Killy*

Godine: 40

Datum registracije: 24 Sep 2005
Mesto: The Kingdom of Far Far Away

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 05, 2006 1:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se film sviđa, ali najviše zbog predivnog ruskog jezika koji mi je prosto milina slušati - za promenu...

Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje...

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 05, 2006 1:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Film je lepa promena u odnosu na ono sto nam Holivud nudi vec godinama. Mislim da je to i njegova najjaca strana.

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 20, 2006 4:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

film je odlican a pogotovo sto nije ammericki sto mi se jako svidelo to sto je mozda film nedorecen to je zato jer ima i drugi deo koji se zove daywatch
i tu je sve objasnjeno sto nije u NW......

venom
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 24 Avg 2005
Mesto: City of Heroes!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 23, 2006 12:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni se film nije svideo ni malo.čekam treći deo gde su kao najavili super scene a i priču

woolf99
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 23 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 11:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je film zakon. Najbolji ruski film!!! Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ Kadar po kadar ~ -> Night Watch Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon