:: |
Autor |
Poruka |
Lord_of_Hatered Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 54 Mesto: 42.93° N 19.10° E
|
|
Drugarica sa chata me je uputila na ovaj forum... Dala mi je link sa jednom od tema koja me je zanimala, tako da sam dosao, registrovao se i ostao...
Kako stvari sada stoje, ne vjerujem da bi me nesto moglo "udaljiti" od ovog foruma (osim glavnih i odgovornih)...
|
_________________ "Every man dies... Not every man really lives..." |
|
|
|
|
mimaya Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Jun 2005 Poruke: 154 Mesto: Beograd
|
|
Sasvim slucajno....
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
trazio sam neku pesmu google mi ibacio ovaj sajt trebalo da se forumise da bi je downloadovo ja poceo i ko sto vidite i dalje sam tu jer sam se navuko na domaci
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
jedne hladne decembarske noci jedan andjeo me je uputio na njegova piskaranja ovde...
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 26
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Jedne veceri kasno u noc dok sam se vracala kuci i onako u prolazu spazim da gori svetlo i da ima ljudi... Ja reko da svratim i da vidim koga ima i kako je ovde.... Cim sam usla svidelo mi se drustvo i atmosfera.... I dalje sam ovde i ne verujem da cu otici,jer je zaista super ovde.... Hvala svima na sajtu jer ste zaista divni....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
djavolce Prijatelj foruma
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Jan 2006 Poruke: 3422 Mesto: Nish/Bech
|
|
trazila sam neku pesmu,mislim da je tako bilo...naletela na forum i registrovala se
|
_________________ Covek sretne mnogo ljudi u svom zivotu... Ali samo pravi i iskreni prijatelji ostave tragove u njegovom srcu |
|
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
preshao sa ekipom sa bgdcafea poshto smo se tamo swi pokachili sa adminom..... nekim wilidzerom.....
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
14 Maja tacnije posle ponoci 15 Maja 2005,drugarica (Danij) mi je rekla da na ovom sajtu ma dobre muzike za skidanje i registrovala me,i tako sam retko,retko pocela da pisem!Ali onda odjednom sam upoznala gomilu ljudi koje sam zgotivila i sa kojima sam dan-noc kuckala...i eto tako ja dosla i nemam nameru da idem sa ovog sajta jer je *f*e*n*o*m*e*n*a*l*a*n*
|
|
|
|
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
Provalio
Cuo sam od druga da je dobro zezanje na forumu i da ima veliku kolicinu muzike za download
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
*Nebojsa* Banovan! Odomaćeni član
|
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 2027 Mesto: Zvornik
|
|
trazio pjesmu prije skoro 2 godine i tako ostadoh tu,tj. ovdje
|
_________________ Moja ljubavi hajde reci mi pa makar i lepo slazi mi-Da to nije istina da si moja jedina,nemoj plakati samo reci mi!!! |
|
|
|
|
Ivica 36 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 108
|
|
tražio pjesmu, našao zabavan forum
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|