:: |
Autor |
Poruka |
mirza_bg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 89
|
|
tatin sin,uspeo samo zbog tate
|
|
|
|
|
|
Shaq Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 152
|
|
N-E-S-R-E-C-A!!! Vaznije mu je da privodi kojekakve qrwe po kaficima nego da igra kosarku.E kakav je to sportista,ni dao bog da se neko ugleda na njega
|
_________________ "It's not how hard you push along the way,it's having something in you to finish"-His Airness,Michael Jordan |
|
|
|
|
selektor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 09 Jun 2004 Poruke: 120
|
|
jaric nema sta da trazi u NBA, njega su zamo jake veze odveli u nba, a u reprezentaciju nikada ne bih ga pozvao
|
|
|
|
|
|
melkor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2005 Poruke: 236
|
|
Ocajan je, sramota je saznanje da je takav covek nastupao za jednu reprezentaciju koja je svetski i olimpiski sampion!!!
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
Jao kao klinka sam se uzasno lozila na njega drzalo me bas dugooooooooooo a sad mi je samo dobar tip nista vise i ima stila bruka
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
AndiSam Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2006 Poruke: 35 Mesto: sveprisutan
|
|
kakav je to luzer,majko moja...
|
|
|
|
|
|
prase Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Jul 2006 Poruke: 575 Mesto: Beograd
|
|
Kada je tek poceo da igra za reprezentaciju bio mi je ok, a sada je uzasno isfoliran. On je maneken a ne kosarkas, zamislja da je zvezda a jos uvek je daleko od toga
|
|
|
|
|
|
blok1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2006 Poruke: 89
|
|
dobar je, ali samo za basket u mom bloku kada izadje, igrao sam par puta sa njim
|
|
|
|
|
|
vujke13 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Dec 2005 Poruke: 239 Mesto: Subotica/ Novi Sad/ Podgorica
|
|
previse je sebican a i nema neke predispozicije...
|
_________________ Vujanic je zakon |
|
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
Zao mi je zbog svega sto se desilo,mislim da je dosta dao reprezentaciji,odlican u odbrani,dobar organizator i realizator.Nadam se da ce opet igrati za reprezentaciju.
|
|
|
|
|
|
labusinjo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jul 2006 Poruke: 39
|
|
Ja ne znam ko placa tog ludaka...kao kosarkas je 0...i to ne jedna nego milion nula....nadam se da vise nece igrati u nasoj reprezentaciji jer je umisljena zvezda,a nema pojma da igra kosarku
|
|
|
|
|
|
piterrrr Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 20
|
|
|