:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma
![Prijatelj foruma Prijatelj foruma](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/71076564642b9629f8f007.gif) |
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
![serbia.gif](images/flags/serbia.gif)
|
|
Srdacna cestitka i od mene..i samo nastavi tako dado...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
![](templates/subDomaci/images/spacer.gif) |
smokvica84 Prijatelj foruma
![Prijatelj foruma Prijatelj foruma](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/78530838949985af0007ab.jpg) |
Godine: 40
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 3951
|
|
Čestitke i od mene, samo tako nastavi!!!
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
![Malo ~ mače ~ Malo ~ mače ~](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/78965085143341ef835b81.gif) |
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
@miskopisko Hvala,ne samo na ovom postu,vec sto si me ubedio da tako kazem da se vratim,na stare staze kod ljudi koje volim i gde je moje srce
@PiNkLaDy Hvala,ali nisu postici poenta vec druzenje
@vilenjakinjaHvala,druzenja ce biti vise cim posao razradim i nadjem radnika ,eto mene opet kao nekada
@crnibiser Hvala
@Boky Boky,Boky,Boky sta reci sem hvala
@vive Skaki put kad vidim tvoj nik i citam tvoje postove,uvek se setim meni jedne drage osobe koja nije ovde vise(bar ne pod starim nikom)ali nebitno hvala ti puno,hvala sto si tu
@***Srna*** Hvala,lepo je s tobom biti na Igricama-hocemo jos
@Sascha336 Sugradjanine iz ovog sivog Beca i ovog dragog sajta,ujedno i generacijo-Hvala
@gaga021 Hvala Gagice
@Annabel_Lee Hvala,ovde nikada za mene nije bio rad,vec zadovoljstvo biti na sajtu,druziti se,pomoci
@NenadS Hm,da mu kazem Hvala -nesmem upisace opet recku,treba to odraditi
Hvala,znas ti sto
@SaviorHvala i tebi sto me uvek slatko nasmejes kad citam tvoje postove
@pinkiesta drugo reci Hvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,blesice moja draga kisssssssssss
@smokvica84 Hvala na cestitci,tvoj nik me vraca u skolske dane kad mi je nadimak bio smokvica od jedne meni dan danas drage osobe
Hvala vam Svima na ovim predivnim cestitkama,cim budem imala vise vremena eto mene opet
Kisssssssssssss svima
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!![](http://www.domaci.de/images/extras/dada/book.gif) |
|
|
|
Milan Toplica Banovan! Početnik Domaćeg.de
![Početnik Domaćeg.de Početnik Domaćeg.de](/images/ranks/rankb1_1.gif)
![](images/avatars/21098073344504232323e77.jpg) |
Godine: 52
Datum registracije: 10 Sep 2006 Poruke: 20 Mesto: SENJE - Ćuprija
|
|
mislim šta reći...
najdražoj ex moderatorki sve čestitke...
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
![Malo ~ mače ~ Malo ~ mače ~](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/78965085143341ef835b81.gif) |
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Neznam kako da reagujem da se nasmejem ili zaplacem,ali dobro,znam da ces procitati i ako si banovan.Hvala Toplice.
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!![](http://www.domaci.de/images/extras/dada/book.gif) |
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|