:: |
Autor |
Poruka |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Upravo sada čitam njenu knjigu Osamljeni orao
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
Procitala sam, ja mislim, sve njene knjige, ali kad sam bila mladja! Gledala sam i ekranizovane verzije njenih dela. Sta anm, ona je klasican ljubavni pisac srceparajuce price, velika doza patetike.............. dobro je za opustanje mozga, ali nije nesto sto bih mogla dva puta da citam! Sve u svemu-super za opustanje!
|
|
 |
travolta011 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Jan 2006 Poruke: 133

|
|
to prepustam lepsem polu, mada sam gledao par filmova, nista posebno
|
|
|
|
|
 |
teodorinho Upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 01 Avg 2006 Poruke: 272

|
|
U srednjoj sam ih sve procitala... Sta cu kad volim ljubavne price...
|
|
|
|
|
 |
radiopetica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 248 Mesto: Nis

|
|
Citala sam ranije
Prsten mi je super
|
|
|
|
|
 |
kovrdzava Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 23 Apr 2006 Poruke: 112 Mesto: cacak

|
|
odlicne su joj sve.
|
_________________ vecita sanjalica |
|
|
|
 |
genius25 Iskusni član

|
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908

|
|
kao prvo moram ti uputit kritiku Nakojem god jeziku da pišeš nemožeš nečije prezime napisat drukčije nego što se piše dale danielle steel To su dobre knjige ali to sam čitala kada sam imala 15 godina sada su mi previše sladunjave
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
 |
dobra_devojka Fan Dragane Mirkovic

|
Datum registracije: 19 Jul 2006 Poruke: 1010

|
|
Ja sam procitala jednu, koju sam dobila na poklon od svog odeljenja (tada sam bila 6 razred) kada sam napustala Jugu. Mnogo mi se svidela, i procitala sam je par puta. Sada mi vise "ne lezi".
|
|
|
|
|
 |
sand happyday Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Maj 2006 Poruke: 16 Mesto: Beograd

|
|
genius25 je napisao/la sledeće: | kao prvo moram ti uputit kritiku Nakojem god jeziku da pišeš nemožeš nečije prezime napisat drukčije nego što se piše dale danielle steel |
na srpskom je danijela stil. ni moje prezime nema ć u engleskom. ne čitam njene knjige....
|
_________________ Kada bismo hteli biti samo srećni, to bismo lako postigli. Ali mi želimo biti srećniji od drugih, a to je uvek teško, jer smatramo druge srećnijima nego što jesu |
|
|
|
 |
bloody2 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Sep 2006 Poruke: 60

|
|
Naravno! "Putovanje" je jedna od najboljih .
|
|
|
|
|
 |
Gravedigger_girl_4ever Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 124

|
|
Neeeeee.
Nisam procitala ni jednu knjigu, ali sam gledala nekoliko filmova.... Ali u periodu kada sam mislila da je zivot lep i kada nisam imala nista drugo da radim i kada sam trazila nacin da ostanem sto duze budna - da me mama ne otera u krevet.... Ali kada je to bilo... Negde u drugom ili trecem razredu osnovne.....
To je bre smejurija!
|
_________________ Grobarka |
|
|
|
 |
gheo Odomaćeni član

|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat

|
|
Ne, ne... Danielle Steele ili Sandra Brown isti su. XIX vekova Emily Bronte je mnogo bolje. Puno mnogo.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|