:: |
Autor |
Poruka |
Madmax86 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Okt 2004 Poruke: 339 Mesto: Belgrade
|
|
Sanjice da li mozda mozes ovu pesmu da nabavis?
Unapred ti hvala!
|
_________________ Pobesneo Max |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Nasla
|
|
|
ALPENGIRL Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 26 Nov 2004 Poruke: 205
|
|
hvala SANJICE !
ali meni nesto nece da skida tu pesmu
?
|
_________________ - have a nice day - |
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Evo ja sam sad probao da skinem pesmu i radi, kliknuo sam na download i skida... ne razumem zasto kod tebe nece
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Madmax86 ti si to trazio pesmu za ALPENGIRL???
|
|
|
|
|
|
Madmax ovakve zelje koje trazis za druge clanove kojima trebaju pesme a nece da postuju pravila na fontani,ja vise necu ispunjavati,razocarao si me mnogo ...
|
|
|
Madmax86 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Okt 2004 Poruke: 339 Mesto: Belgrade
|
|
Ma nisam bre trazio, to sto ona juri pilote to je njena stvar.
Meni je trebala bas ta pesma.
Ne bi te ja razocarao Sanjice!!!
HVALA TI PUUUNOO!!!!
|
_________________ Pobesneo Max |
|
|
|
|
|
|
|
AMA LJUDI ZAISTA NIJE FER TO STO RADITE !!!!!!!
Ja sam vam trazila pesmu od PILOTA : KAO DA JE MESEC STAO SAMO ZA NAS DVOJE, pa mi je MadMax javio privatnom porukom gde to ima da se skine, jer imam malo POSTOVA pa mi ne mozete ispuniti zelju !!!
Zatim smo pricali o PILOTIMA, a toj nekoj pesmi koju on trazi odavno a ne nije znao tacan naziv pesme, i ja sam mu rekla, ali takodje i ja pokusavam da nadjem i tu pesmu, ali on je NARAVNO TO TRAZIO ZBOG SEBE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaista krivite decka ni kriva ni duzna !!!! .
A krivo mi je sto ispade da sam JA KRIVA.
|
|
|
|
|
|
|
|
Iskreno receno devojko,ama savrseno me ne zanima ko je sta trazio,tebi je do sad ispunjena svaka zelja koju si trazila,ako smo mi mogli tebe da ispustujemo i nadjemo ti sve trazene pesme,red je da i ti ispustujes nas i nasa pravila! To sto ti "nemas" vremena da se ukljucis na forum su cisti izgovori,jer ako imas vremena da sedis i trazis pesme....necu dalje dovoljno je... 30 minuta na dan je sasvim dovoljno da posvetis nekom mestu kao sto je ovo gde ti se ispunjavaju muzicke zelje...
Zasto bi ja ili bilo ko trazio nekome pesme i ispunjavao zelje kad ta osoba otvori ovu stranicu samo kad se seti da mu nesto treba,pa jos ako nedobije odgovor na postavljenu zelju otvori temu i tamo te napicka i ispljuje...Okreni situaciju,stavi sebe u moju poziciju pa mozda i razumes...
|
|
|
|
|
|
ovaj tvoj reply je izraz ciste frustracije... Ja zaista ne znam cime izazvanom.
Ja sam webmaster na sajt : www.lost-and-delirious.com
da ne pricam KOLIKO TU POSLA IMA...i sama znas. ...tako da zaista nemam ni 30 min da ucestvujem na forumima, jer ne volim da pricam sa (po mom misljenju) 'nepoznatim ljudima na Internetu. Nazovi me 'neprilagodjenom na nove tehnologije i komunikacijske mogucnosti istih"...studiram i imam ispite i da sad ne nabrajam i smaram ja ovde sa svojim dnevnim rasporedom.
I sama drugia cinim usluge ... i verujem u neku Univerzalnu razvnotezu....pa iz tog razloga sam eto ocekivala da je nekako ok da s vremena na vreme zatrazim neku muzicku zelju od vas...
a DO SADA SAM TRAZILA SAMO 2 PUTA !!!!! i nikada nikoga nisam pickarala ili upraznjavala ostale pogrdne glagole...
u najmanju ruku sam se ZAHVALILA i to je to.
DA se stavim u tvoj ugao : u slicnom sam polozoju, jer jradim na sajtu...znam koliko je tu truda i vremena...a MALO KO CENI i postuje to !!!
sama znam, najbolje !!!
ali ako se NEKO na to odluci...onda ne treba licne frustracije da ispoljava u ovakvim dijalozima.
Ja zaista ne volim rasprave...ali eto, ovo je neka moja emotivna reakcija na nepravedne optuzbe.
JA zaista POSTUJEM tvoje/ vase creme, trud i zalaganja.
to bi bilo to.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne vidim ni razlog ni potrebu za daljom raspravom na ovoj temi... Ako je moja greska ja se IZVINJAVAM i tebi i Maxu,ali sagledaj stvari iz mog ugla...Pojavljujes se odjednom posle ko zna koliko dugo vremena,pises da si protiv novouvedenih pravila sto se tice zelja,pises koja ti je pesma potrebna,pojavljuje se Max daje ti link za pesmu i posle par sati trazi "igrom slucaja" pesmu iste grupe koju ja nalazim a TI mi se na to zahvaljujes!? Sad mi reci kako bi ti sve to protumacila? Iskreno?
|
|
|
|
|
|
da.. sve je to uslovilo veliku zbrku...ali iskreno NIKAKAV dogovor niti bilo sta nisamo imali MAd MAx i ja.
vec sam objasnila sve o tome.
On je reagovao na moju muzicku zelju jer je znao sajt na kome se nalazi TA psema i poslao mi je link...zatim smo pricali o jos nekim pesmama koje JA trzim jos i koje on juri... i on je traziopesmu koja NJEMU treba...igrom slucaja i meni (pored te jos dosta pesama od pILOTA meni treba; tako da je TA -spavaju li oci nebeske-samo jedna u nizu).
Nadam se da svi spustamo 'oruzja'
Ipak je MUZIKA nesto sto treba da ulepsava vreme koje provodimo na Planetici... a ne uzrok konflikata ... ok ?
POZDRAV.
|
|
|
|
|
|