www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vas zivotni cilj/zelja
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
nenaantena
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 12 Dec 2005
Mesto: tamo gde zivot traje ..............

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 21, 2006 12:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da imam i uvek sam sve svoje zelje i ciljeve ostvarivala ...... ali mislim da se zivot jednostavno desava i da mnogo toga ne mozemo ni da predvidimo

MERLINKA-PG
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Jul 2006
Mesto: ...znam za jedan grad gde si wecno mlad....

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 21, 2006 4:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da zawrsim srednju,zatim upisem fax i widim sta zaista to swe moze da mi pruzi u ziwotu...e onda ako to postignem uspjela sam !

kika_sd
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jun 2006
Mesto: ni tamo ni ovamo

djibouti.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 27, 2006 11:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Covek bez cilja je mrtav covek! Moj cilj je da zivim i da uvek imam nesto ka cemu tezim!

***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 27, 2006 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trenutno mi je cilj da saznam raspored ispita za ovaj septembarski rok Shocked

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 26

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 28, 2006 2:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam i to dosta... ali mi je najvazniji trenutno da resim neku situaciju sto je bolje moguce

PuNk SuPeRsTaR
*Nečija Slatka Tajna*
*Nečija Slatka Tajna*

Datum registracije: 23 Mar 2006

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 28, 2006 3:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trenutačni cilj mi je naspavati se! Laughing

Ajca
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 11 Sep 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 14, 2006 12:24 pm    Naslov poruke: Vas zivotni cilj/zelja Na vrh strane Na dno strane

Eh ovako moje je da otvorim privatno obdaniste,jer to je nesto sto volim raditi i to bi voljela da se desi,jer jednostavno uzivam u tom poslu i voljela bih se baviti s tim do kraja zivota

Edit by ***Srna***: Teme sam spojila jer su slicne.Molim clanove da prilikom upisa tema,pogledaju da li slicne vec postoje!

Voli! Vjeruj! Daj!
Al' pazi!
Koga! Kome! Sta!

The Realist
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 11 Sep 2006
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 14, 2006 12:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Završiti fakultet i onda imati dobar posao, sa kojim ću moći priuštiti sve svojoj porodici!! To je od realnih, a od ne realnih, ma ima ih puno!!

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 14, 2006 5:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavšit fax, zaposlit se, upisat tečaj za PHP, zvuči jednostavno, a postaje sve teže, al ne odustajem

dado_GTI
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 18 Jan 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 14, 2006 5:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavrsit skolu,zaposlit se i ozenit zenom koju volim i imat sretan brak Very Happy

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 16, 2006 5:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Skroman sam : ni poslednji model bmw-a, ni vila na Beverli Hilsu, ni letovanja na atraktivnim lokacijama...Jok, more, samo da sam pored one koju volim i da sa njom imam dva sina(Estebana i Gabriela).

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 16, 2006 9:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj zivotni cilj da nadjem svoju srodnu dusu da budem srecna pored nje i da imam 3 dece da budemo jedna velika srecna porodica Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Vas zivotni cilj/zelja Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon