:: |
Autor |
Poruka |
mala_206 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 902
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
zasto da ne onom kome takve veze odgovaraju .......... nekada su takve veze i interesantne sve je slatko, svaki trenutak je divan ...... imas nekoga za sebe a niko ne moze da se mesa u to jer ustvari niko ne zna za tu vezu ......... a neka veza za koju se zna preraste u rutinu svaki trenutak je isti ........... a
|
|
|
|
|
|
mala_206 Iskusni član
|
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 902
|
|
a šta ako je jedno od tvoje koje su u šemi/tajnoj vezi "zabranjeno voće"? ova pitanja postavljam jer sam nedavno saznala da je mlađa sestra od moje extra dobre drugarice u šemi sa oženjenim tipom, koji je ujedno i neki kriminalac. sada me zanima šta mislite o tome i da mi pomognete kako da se ponašam u toj situaciji i da li da ja to njoj kažem ili....
|
_________________ Prestaću te voljeti tek kada slijepi slikar uspije naslikati zvuk pada latice ruže na stakleni sag dvorca, koji nikada nije postojao! |
|
|
|
|
ufo1 Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 21 Maj 2005 Poruke: 1307 Mesto: zagreb
|
|
Ja sam bio u tajnoj vezi,s curom s kojom sam prije bio,onda su nam moj najboji frend i njena najbolja frendica to sve zaje.ali,pa smo 3 mjeseca bili u tajnoj vezi za koju smo znali samo ja i ona...Bilo je stvarno OK,al sam onda ja nest reko sto nisam smio,pa smo prekinuli...-to nije lose...Sto se tice tvoje drugarice neznam sta da ti kazem,ako moze nek se makne od tog,jer ce se kad-tad saznat...
|
|
|
sandras Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 596
|
|
upravo se nalazim u takvoj jednoj tajnoj vezi, on ima devojku, ja decka, ali posto oni sad nisu tu mi smo u tajnoj vezi, zanimljivi
|
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Prebacujem u arhivu, tema postoji na drugom forumu gde i pripada
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|