www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

PES protiv FIFE
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ Razno ~
::  
Autor Poruka
vladabgd
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 06 Nov 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 22, 2006 5:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rile_master je napisao/la sledeće:
mufit je napisao/la sledeće:
Fifa
Pro:
Dobar Manager Modus
Licnosti i prava
Grafika
Kontra
Pokreti Igraca= lijeno i sporo
PES
pro
Gotov sve i licnosti i prava mogu se patchovati

Ajde prevedi ovo, leba ti.

mislim da je hteo da kaze da su prednosti fife
Citat:
Dobar Manager Modus
Licnosti i prava
Grafika

a mane
Citat:
Pokreti Igraca= lijeno i sporo

dok pes nema mana shto i jeste chinjenica Smile i btw ljudi ako vam pes ne radi glatko tj secka skinite lod mixer i igrajte se malo sa podeshavanjima pa mozete i na loshijim grafichkim kartama da se lepo igrate

Rile_Master
*Master*
*Master*

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 22, 2006 5:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam znao da LoadMixer sluzi tome...Ja sam mislio da on poboljsava igranje preko net-a... Confused

vladabgd
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 06 Nov 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 22, 2006 5:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne ja sam uz pomoc njega kod sebe nabudzio grafiku na maximum ali kod ortaka na ti4200 mu je pes malo seckao pa sam smanjio neke detalje koji se ni ne primete u gameplayu a pritom je broj fps-a porastao da moze fino da se igra

i mozda ustavri loadmixer i sluzi za poboljshanje igrivosti preko neta ali LOD (level of detail) mixer je programchic o kome ja pricham Smile Wink

savodj
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 02 Apr 2006

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 24, 2006 5:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma fifa je bolja samo po licencama a fifa opstaje samo zato sto je EA-EA

btw - patchevi za pes http://pesoholicari.com

Zloky
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 17 Jan 2006
Mesto: Buna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 6:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Fifa nikad neće bit ko pes i ne može se kačit sa pesom,jer grafika nije važna koliko igrivost

marko14
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 13 Avg 2006
Mesto: Somewhere

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 9:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Igrao sam i FIFU i PES, ali mnogo bolji u svakom pogledu je PES.

The_Dragon
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 10 Mar 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 21, 2006 3:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma japanci rasturaju u konkurenciji!! Pogotovo kad su napravili patcheve za npr. nove i poboljsane stadione,transfere... Cak su decki iz hrvatske napravili patch sa 1. HNL za pes5

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 21, 2006 11:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

The_Dragon je napisao/la sledeće:
Cak su decki iz hrvatske napravili patch sa 1. HNL za pes5

A gde moze da se nadje taj patch?

blok1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Avg 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 13, 2006 9:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

fifa ide na sminku i bolja je od PES-a samo do onog najvaznijeg dok ne udjes u utakmicu i krenes da igras... PES je mnoooogo realniji

kixy
Upozorenja: 1 od 3

Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 08 Apr 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 13, 2006 10:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma nije ni grafika bas toliko bolja, meni je jos bolja u PES-u, pa pogledaj travnjak samo.

blok1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Avg 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 14, 2006 9:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ja to i kazem, fifa ima dobar meni, vise vodi racuna o izgledima igraca, ali je PES mnooogo bolji

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 14, 2006 10:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma, PES je u svemu bolji od FIFA-e!Mozda FIFA ima malo bolju "sminku" ali to je potpuno nebitno.Bitna je igrivost, dinamika, harmonija...U svemu ovome je PES (WE) bolji.
Jedina bitnija stvar, koja FIFA-i daje neku malu prednost, je to sto ima licencu za sve lige i za sve igrace.
Usput, izasao je demo za FIFA-u 2007.Jel probao neko?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ Razno ~ -> PES protiv FIFE Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 7 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon