:: |
Autor |
Poruka |
Shejn Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 12
|
|
Znam da nije film vec serija u pitanju ali me interesuju Vasa misljenja o njoj.
Znate vec, New Jersey, mafija, Poli, Silvioi naravno...bigboss himself Tony.Jel pratio neko to i kakva su vasa misljenja.
|
|
|
|
|
|
travicata Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 7
|
|
|
|
|
gary Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Jun 2005 Poruke: 244 Mesto: Apatin
|
|
Pitanje ti je super a serija je stvarno dobra i volim je pogledati
|
_________________ Gary |
|
|
|
|
Edgar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 48
|
|
Serija je malo preterana ... ali ok ...
|
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
serija je super....prikazuje najbolje u najgorem.....imam sve sezone na dvd-u i jedva cekam sledecu sezonu...
|
|
|
|
|
|
loleka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 11 Sep 2005 Poruke: 9
|
|
Sopranosi su jedna od jacih serija na temu org. kriminala. Meni je inace omiljena. Savrsena raspodela uloga.
Moj favorit je Poli. Da li je neko primetio najlonske presvake za namestaj u njegovoj gajbi ))))))
Cujem da se snima sesti serijal.
Samo napred
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
serija je super mnogo mi se svidja
|
|
|
|
|
|
zigiman47 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 90
|
|
Dobra serija,,,samo su mozda malo preterali sa psihijatrom inace sve ostalo je realno,,
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Ehheheheh a meni su se bas svidjale epizode sa psihijatrom....
i dobar je kraj
Humor je bio predobar
|
|
|
rema10 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd
|
|
....skoro sam poceo da gledam na foxu crime skroz je dobra serija ne sad je bila epizoda kada onaj siluje psihologa hoce li reci toniju da nije bila saobracajna nesreca ili nece ?...preporucio bih svima ako mogu da nadju da pogledaju seriju brigada prevedeno kod nas sasina ekipa 15 epizoda veoma dobra serija kod nas bila na b92 i nisam odgledao celu zato sad na obn opet pustaju u pon zadnja epizoda....
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
rema10 je napisao/la sledeće: | ....skoro sam poceo da gledam na foxu crime skroz je dobra serija ne sad je bila epizoda kada onaj siluje psihologa hoce li reci toniju da nije bila saobracajna nesreca ili nece ?...preporucio bih svima ako mogu da nadju da pogledaju seriju brigada prevedeno kod nas sasina ekipa 15 epizoda veoma dobra serija kod nas bila na b92 i nisam odgledao celu zato sad na obn opet pustaju u pon zadnja epizoda.... |
I snima se film Brigada 2
|
|
|
rema10 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd
|
|
to nisam znao ali msm ono ostao je samo 1 od 4 glavna lika sergej bezrukov ili sasa u seriji da li ce biti neki drugi glumci ili ce se nadovezati na seriju ? stvarno je dobra serija a i bezrukov je dobar glumac covek glumi,peva sta sve ne radi povukao na oca vladimir vdovicenkov(fila) glumi u nekom filmu cini mi se da se zove bumer...a kad se ocekuje film ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|