:: |
Da li bi vam smetalo da tokom sexa sa ljubavnikom/com, znate da vas gleda neki prijatelj???? |
Da |
|
63% |
[ 30 ] |
Ne |
|
36% |
[ 17 ] |
|
Ukupno glasova : 47 |
|
Autor |
Poruka |
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
Da li bi vam smetalo da tokom sexa sa ljubavnikom/com, znate da vas gleda neki prijatelj???? A da li bi vam smetalo da vas i gleda a pritom snima a da vi ne znate da snima????
Da li bi ikada progovorili sa njim???
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Smetalo bi mi da, naravno. Ka prvo nebi se mogla opustit sa osobom sa kojon san u krevetu znajuči da me neko promatra, drugo nebi sa tin ča je promatra puno komentirala više ili bi se pravila munjena da ništa neznan al bi drkučije se od tada ponašala prema njemu, mada bi to on ositia sa vrimenom. A za snimak...neman diskusije, neznan ča bi napravila, iskreno. Moja i mog momka intima, to je samo naša intima i to drugi ne triba znati a kamo li vidit.
|
|
|
|
|
|
Desetar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 172 Mesto: Beograd
|
|
Pa ako sam sa ljubavnicom neka gleda i snima ali da o tome cuti inace ...!
|
|
|
|
|
|
The Realist Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 355 Mesto: Sarajevo
|
|
DA, to je nešto između mene i djevojke moje!!
|
_________________ "I know where I'm going and I know the truth, and I don't have to be what you want me to be. I'm free to be what I want."-Muhammad Ali |
|
|
|
|
Ajca Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 430
|
|
Itekako da bi mi smetalo
|
_________________ Zajebi zivot ucini sebe sretnim
There's only two questions that human being ever fought over all through history
How much do you love me and Who's in charge?
Voli! Vjeruj! Daj!
Al' pazi!
Koga! Kome! Sta! |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
naravno da bi mi smetalo da snima..
ali sad zamislite sitaciju da vam se ta osoba zaista dopada i da onako malo proviruje kroz kljucaonicu.. da li bi vam i onda smetalo da proviruje?
|
|
|
Ivica 36 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 108
|
|
ako sam s curom za jednu noć, nebi mi smetalo
|
|
|
|
|
|
mcbain Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 76
|
|
Mozda sam konzervativan, ali neke stvari su samo za nas dvoje.
|
_________________ sta je ovo, dozvoli - sta je ovo sine, a uz to i ne radi !!! |
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
Naravno da bi mi smetalo...to sto ja radim sa deckom je samo izmedju nas dvoje...i tu ostaje...
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ma naravno da bi mi smetalo..to je jedan intiman cin koji ne zelim da iko posmatra..u sex-u uzivam i voajeri mi nisu potrebni..a narocito ne prijatelji koji ce me posmatrati..mislim...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
e svasta cu jos da vidim ovde.....ako je sa devojkom licno, smeta, ako je za vecernju varijantu onda moze i cela publika....ma dajte momci....
sto se mene licno tice, mislim da uz prisustvo trece osobe do toga ne bi ni doslo..
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Ovisi, ovisi, ovisi...
Ovisi o tome tko je taj "prijatelj" ili ta "prijateljica", ovisi o tome kako bi se moja bolja polovica osjecala u tome svemu.
Mi smo prije koji mjesec razgovarali o tome i slozili smo se oko samo jedne osobe (zenkog spola) pred kojom nas oboje ne bi smetalo da nas gleda...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
|