:: |
Autor |
Poruka |
maLena_puLa [.montenegrina.]
|
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula
|
|
svi voLe grad u kojem su rodjeni..aLi ja ne.....u puLi sam rodjena,a en svidja mi se,ne voLim ga...naprosto mrzim ga...odvratan jee....grad koji mi je u srcu i koji je najLepsi na svijeut jest ROZAJE!!!!predivan grad...tj.nije grad nego opstina...aL obozavam ga
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
|
prase Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Jul 2006 Poruke: 575 Mesto: Beograd
|
|
Santa Maria della Salute - ostrvce na kome se nalazi San Giorgio, pocelo je da tone. Tadasnji duzd je dovukao drvece iz Dalmacije i uradio sipove ispod ostrva, tako da je sprecio dalje potapanje. Tada je Laza Kostic napisao pesmu "Duzd se zeni" ogorcen sto se uzima drvece sa naseg podrucja. Kada je Laza potom prvi put dosao u Veneciju, bio je opcinjen lepotom crkve i tada je u znak pokajanja zbog napisane prethodne pesme napisao cuvenu "Santa Maria della Salute".
Nakit i ukrasi od murana (specijalna vrsta stakla).
Golubovi na Trgu sv. Marka.
Jagode kupljene na pijaci pored Rialta.
Sve to je ucinilo da se zaljubim u ovaj prelepi grad ali i u jos nekoga.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|