:: |
Autor |
Poruka |
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Ma kakav strah
Porodila sam se tri puta ...a bice i cetvrtog uskoro
Legnes,opustis se... veci deo posla priroda uradi sama 8)
Znate kako kazu...sve sto udje mora i da izadje
|
|
|
|
|
|
dobra_devojka Fan Dragane Mirkovic
|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Jul 2006 Poruke: 1010
|
|
mene je uzasno strah, mada nisam ni blizu toga. Jos uvek ne planiram nista, ali volim da razmisljam o tome.
|
|
|
|
|
|
marisaone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Feb 2006 Poruke: 110 Mesto: Malmö
|
|
Uzasno se plasim ali razmisljacu o tome kad za to bude doslo vreme.
|
|
|
|
|
|
teodorinho Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 01 Avg 2006 Poruke: 272
|
|
Porodjaj je individualna stvar... Ja se prvog nisam bojala, ali bogami, drugog hocu...
|
|
|
|
|
|
davidus Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 15 Mesto: Nis
|
|
Evo maja zena se vec tri puta poradjala i uopste se nije plasila,i kaze i da u sledeca tri porodjaja nece da se plasi jer sam ja porednje...
|
_________________ davidus |
|
|
|
|
Ceka te Iskusni član
|
Datum registracije: 01 Feb 2006 Poruke: 974
|
|
Ne bojim se porodjaja jer vise nece nikad biti hehe imam cerku i sina i to mi je dovojlno... ---> [-X :192:
|
|
|
|
|
|
Ajca Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 430
|
|
Da uzasno se bojim,vec mi sada nije dobro kada se sjetim toga,jer ne podnosim bol ni najmanje,a ovo uzas boli
Ajd mozda natjeram muzica da se porodi za mene
|
_________________ Zajebi zivot ucini sebe sretnim
There's only two questions that human being ever fought over all through history
How much do you love me and Who's in charge?
Voli! Vjeruj! Daj!
Al' pazi!
Koga! Kome! Sta! |
|
|
|
|
SILVANAK Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Avg 2006 Poruke: 14
|
|
ja sam tri prva porodaja imala sasvim prorodno .bolovi su uzasni mada kod mene nije trajalo dugo(oko 1sat dva puta i 20 minuta treci put.
ali 4. porodaj sam htela probati sa onom injekcijom ...znate ono u kicmu ili kako se vec zove tamo kod nas!
dozivljaj je kompletan..bolovi su ravni nuli a uzivanje kad vidis dete kompletno..preporucujem!sasvim!
|
|
|
|
|
|
Ajca Upućeni član
|
|
|
eh ja sam isto razmisljala o epiduralu,jer sam cula da je pravo dobro,kod mene je prijateljica cak i zaspala i kada je doktor usao u sobu probudio je i rekao da je glava vani,hehehe,tako da je najbolje to jer ja se uzasavam od bolova,a znam da ce boljeti,znaci ipak ne boli toliko sa epiduralom??
|
There's only two questions that human being ever fought over all through history
Voli! Vjeruj! Daj!
Al' pazi!
Koga! Kome! Sta! |
|
|
|
|
The Realist Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 355 Mesto: Sarajevo
|
|
jasminadelic je napisao/la sledeće: | eh ja sam isto razmisljala o epiduralu,jer sam cula da je pravo dobro,kod mene je prijateljica cak i zaspala i kada je doktor usao u sobu probudio je i rekao da je glava vani,hehehe,tako da je najbolje to jer ja se uzasavam od bolova,a znam da ce boljeti,znaci ipak ne boli toliko sa epiduralom?? |
Eto gaa, riješen problem !!
|
_________________ "I know where I'm going and I know the truth, and I don't have to be what you want me to be. I'm free to be what I want."-Muhammad Ali |
|
|
|
|
Ajca Upućeni član
|
|
|
The Realist je napisao/la sledeće: | jasminadelic je napisao/la sledeće: | eh ja sam isto razmisljala o epiduralu,jer sam cula da je pravo dobro,kod mene je prijateljica cak i zaspala i kada je doktor usao u sobu probudio je i rekao da je glava vani,hehehe,tako da je najbolje to jer ja se uzasavam od bolova,a znam da ce boljeti,znaci ipak ne boli toliko sa epiduralom?? |
Eto gaa, riješen problem !! |
Moram se ja jos raspitati,da vidim ko ga je jos imao ..............
|
Voli! Vjeruj! Daj!
Al' pazi!
Koga! Kome! Sta! |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
jasminadelic je napisao/la sledeće: | The Realist je napisao/la sledeće: | jasminadelic je napisao/la sledeće: | eh ja sam isto razmisljala o epiduralu,jer sam cula da je pravo dobro,kod mene je prijateljica cak i zaspala i kada je doktor usao u sobu probudio je i rekao da je glava vani,hehehe,tako da je najbolje to jer ja se uzasavam od bolova,a znam da ce boljeti,znaci ipak ne boli toliko sa epiduralom?? |
Eto gaa, riješen problem !! |
Moram se ja jos raspitati,da vidim ko ga je jos imao .............. |
imas ovde temu o epiduralu... http://www.yustudio.com/viewtopic.php?t=24168 pa pogledaj i uporedi misljenja i korisnika onih koji jos nisu probali
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|