:: |
Autor |
Poruka |
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Imam Maxtor Personal Storage, 300GB. Ali naravno ne dobija se taj kapacitet, vec nekih 280GB. Cuo sam da se moze 'odkljucati'. Ali kako ???
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Prvi put cujem za tako nesto... jesi siguran kad si pravio particije da nije ostalo ne iskoriscenog prostora?
|
|
|
pax5xl Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Jun 2006 Poruke: 29
|
|
Vlada_R je napisao/la sledeće: | Imam Maxtor Personal Storage, 300GB. Ali naravno ne dobija se taj kapacitet, vec nekih 280GB. Cuo sam da se moze 'odkljucati'. Ali kako ??? |
To ti je zbog načina mjerenja. U tvornici gdje su napravili disk, njima je točno 300GB. Ali windows to gleda drukčije, pa je malo manje. kao na svakom HDD-u
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
nikako ne mozes da izvuces 300gb jer ih nema jer proizvodjaci koriste 1 taktiku tipa 300.000mb je njima 300gb ali setimo se da 1 kb nema 100b vec 1024b zar ne tako da mozda ste primetili i na dvd -evima pise 4,7gb a ustvari imaju oko 4,4gb tako da to ti je realna velicina hd....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|