:: |
Autor |
Poruka |
Sekazauvek Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Maj 2006 Poruke: 169
|
|
da li vam se svidja kao pevacica, da li imate neke pesme sto volite od nje. Meni je Zlata sasvim Ok pevacica i ima par pesama koje su dobre kao Zagusljivo & Vodicemo mi Ljubav
|
|
|
|
|
|
ana111 Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496
|
|
o njoj ne mislim nista lepo..niti mi se svidjaju njene pesme,ni kako peva,ni kako izgleda..bas nista.jedino mi je zanimljiva kao fenomen(a kad malo bolje razmislim,nije ni tako-jer ne moze biti fenomen,kad je kod nas takvih ''fenomena" koliko hoces)-neko ko je sa takvim glasom zaradio gomilu para i to pevajuci..
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
ima loš glas totalno! Al dobra je pjesma Vodićemo mi ljubav....onako, da se poslušat. Ostale su bezveze
|
|
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Meni iskreno receno nije jasno bas ko slusa njene pesme,al boze moj
Izgleda bas kao kafanska pevacica.
Al na sve mi je simpaticna.Citala sam i gledala par intervijua sa njom i komentare drugih koleginica joj i vidim da je svi maksimalno gotive.
Znaci,lose peva al je izgleda zanimljiv lik
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
ana111 Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496
|
|
e tu si upravu-izgleda je stvarno koleginice gotive..kazu da je lik.
|
|
|
|
|
|
schmekerica Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546
|
|
Nema nikakvog stila za oblačenje, mislim da kad bi se normalno i prikladno sebi obukla ne bi izgledala baš loše, ima lijepu kosu.
A inače pjesme su joj živa katastrofa.
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Silom prilika gledala sam emisiju u kojoj je ona izmedju ostalih bila gost. Zena je ocajna kao pevacica..mislim niti volim njene pesme niti njen izgled, niti stil pevanja, ama bas nista..a tek stajling, kako danasnja estrada voli da kaze...mislim uzas nevidjeni.Ipak, slazem se sa konstatacijom da je ljudi sa estrade strasno gotive. Kazu da je kao covek nevidjeni zmaj. U sustni , ne cudi me.Eto pogledajte recimo Marinu Zivkovic koju inace kao pevacicu organski ne podnosim, ali sam u emiji u kojoj je bila gost Isidora Bjelica videla i njenu drugu stranu i cula da zena recimo fantasticno peva zabavnjake, da slusa klasicnu i dzez muziku, ali zato mesa po stolovima za lovu..Zlata doduse cisto sumnjam da slusa zabavnjake, ali mislim ne mogu je oceniti kao osobu na osnovu muzike kojom se bavi, ali htela sam samo reci da vrlo casto gajimo predrasude prema osobama zbog posla kojim se bave, pa tako i recimo Zlata mi je nevidjeno antipaticna kao lik, ali ocigledno kao covek jeste sasvim drugacija
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Meni se uopste ne svida,niti pesme niti izgled,da nije bila sa pejom nebi danas toliko bila popularna...nju samo pesma "placi moli" je proslavila i to je sve...
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Meni se svidja njen glas, iskreno ne verujem da postoje mnoge pevacie koje bi pevala kao ona. Ali izgled nije to to, ne svidja mi se uopste.
Kao lik neznam kakva je, al ako je ljudi gotive, to mora nesto da znaci
|
|
|
|
|
|
goga20 ~lavica~
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz
|
|
Ja nju ne gotivim bas nesto ima dobri pjesama kao "Dodji da mi ruke grejes" ali nemogu da ju gledam pogotovo posle svega sta sam vidjela u novinama "Skandal"!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|