:: |
Autor |
Poruka |
slatka_breskvica *samo tvoja...*

|
Godine: 26
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA

|
|
Treba prihvatiti ljude kakvi su.... ako su takvi ti ih prihvati,ali ne moras da se druzis sa njima.... ako bas moras da razgovaras sa takvim ljudima onda ne treba da se prima nista licno, on je jednostavno takva osoba koja se ophodi prema svima tako.... treba u takvim trenucima biti miran i ne treba reagovati na isti nacin kao i ta osoba....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
 |
Jan Dark Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 56
Datum registracije: 03 Apr 2005 Poruke: 56

|
|
Najpametnije je biti iznad njih i jednostavno ih ignorisati.
|
|
|
|
|
 |
party-girl Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 26 Jun 2006 Poruke: 65

|
|
Ako ne mozes sa nekim da se slozis ako ga ne podnosis onda se pravi kao da i ne postoji nemoj uopste da ga primecujes a ako te takva osoba smara jednostavno je iskuliras!
|
_________________ Jeca je carica(party-girl) fourever |
|
|
|
 |
adamovicivan2 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Jul 2006 Poruke: 67

|
|
svi smo mi na neki nacin teski,samo treba nuciti boriti se sa tim
|
|
|
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
ima "teskih ljudi" koji imaju mnogo kvaliteta
pa ih podnosim zbog toga
a one nepopravljive slucajeve izbegavam jer
me mrzi gubiti vreme uzalud
|
|
|
|
|
 |
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354

|
|
*ebeno teshko...to me ponekad ubija, ali ako ih volim, borim se do kraja...ne pobedim uvek
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
 |
medena_ns Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Feb 2006 Poruke: 77

|
|
super tema! bilo bi lepo kada bi ljudi naucili da budu fleksibilni, a to podrazumeva da ne ulaze u zivotni prostor ljudi oko sebe tako sto ce stalno nametati neka svoja pravila. ja se jezim na to i u stanju sam da budem jako neprijana prema takvima!!!
|
|
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
svatko je pomalo težak na neki svoj način,u nekim stvarima, i ja sam ponekad teška i sama sebi... treba prihvatiti tu osobu kakva god da je,a ako nikako ne možemo sa njom jednostavno skloniti se i ne komplicirati zivot ni sebi ni njoj
|
|
 |
kosta00 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243

|
|
Ja sam maksimalno fleksibilan i imam celicne zivce. Cak nekad i kad po**z**m, to vesto znam da sakrijem. Znam sa teskim ljudima cak i sa onim ekstremno teskim, kako sa njima,evo i formule po kojoj funkcionisem:
Moras biti veoma fleksibilan, da ne pokusavas nesto da ih ubedis u nesto sto oni ili ne shvacaju ili u to sto su pogresno shvatili i ne treba se truditi. Kazes ovako : ok to je tvoje misljenje i ja prihvatam kao mogucnost, ja mislim drugacije ali ti trebas prihvatiti moje misljenje kao potencialnu mogucnost kao sto ja prihvatam tvoje kao moguce misljenje.Razmisli o mom misljenju i ja cu o tvom. I onda skrenes sa teme.
Druga stvar ako vidis da pocinje da se komplikuje, vidis da rasprava moze da postane "opasna" potrudi se da sto pre promenis temu, ako u tome ne uspes onda kazi tako je, upravu si i gotovo, i onda sto pe menjaj temu koja nije vezana za taj problem.
Treca stvar maksimalno izbegavati rasprave i izbegavati povecavanje tona.
Cetvrta stvar ne treba sve uzimati zdravo za gotovo.
I mislim da necete imati problema velikih sa teskim osobama a ujedno pored toga sto ce vasi zivci ostati postedjeni ta osoba moze u zivotu da ti mnogo znaci, jer nikad se ne zna.
I da svi mi nekada nekome mozemo biti teski, ali kada mislite da ste teski i dosadni, bolje cutati nego praviti problem i sebi i drugima.
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
 |
dabetics Odomaćeni član

|
Godine: 66
Datum registracije: 04 Jan 2008 Poruke: 1232

|
|
Nikoga nemozemo menjati, niti na to imamo pravo, ali zato mozemo sebi pomoci na taj nacin sto ce mo ih pustiti da dokazu da su u pravu a svoje misljenje ako se ne slaze s njihovim ne iznositi jer onda nastaju problemi. Pravilo vazi za one koje redje srecemo ali ako ste prinudjeni da veci deo dana provedete s takvom osobom onda nek vam je bog upomoc. Moze se podnositi da neke granice ali kad tad puknete i onda nastaje haos. Neznam resenje za ovu situaciju, a vi?
|
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Teske osobe su samo drugacija vrsta ljudi koji jednostavno imaju neke svoje ideje i neke svoje ciljeve u zivotu i niko ne moze da ih stopira u tome ..
Sa takvim osobama sam u dobrom odnosu ali nikad ne obracam paznju na njih jer .. oni imaju svoje ciljeve i ja ne bih da im smetam.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
svadjati se pametno...to mi pade na pamet kada je rec o ovim ljudima.....naravno ne mora da znaci da su svadje uvek u pitanju ali od kidanja zivaca ne vredi nista...jednostavno ili ih prihvatiti takve kakvi su , ili jednostavno otici
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|