:: |
Autor |
Poruka |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Ja sam pravi fanatik kupovine DVD-a, tako da svaki dan kupim po koji film, bilo na trafici, bilo ovako.Veliki je plus to sto se kod nas izdaju filmovi za 250 dinara, em je dosta filmova starih izaslo po trafikama, sto mozda ovako nikada ne bih jer im se mozda ne bih isplatilo, em sto sada mnogo lakse mozemo doci do originala tako da se ne moramo mociti da trazimo od bilo koga.Da li Pink studio i Zeljko Mitrovic drze primat u stancovanju tih DVD-a sa trafika ja vise i nisam toliko siguran, izgleda je tu Zeks nesto zakazao pa vidim da se mnogi okrecu na drugu stranu.Sve u svemu izdavaci samo napred, veliki sam fan filmova i DVD-a
|
|
|
|
|
 |
Pg_boY Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Maj 2006 Poruke: 83 Mesto: Podgorica

|
|
Ja sam protiv prodavanja DvD,CDova i knjiga na trafikama.Sad to vise nisu trafike no svastare
|
|
|
|
|
 |
perakojot013 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535

|
|
Ja sam se odusevila kad su izbacili Balasevicev koncert
|
|
|
|
|
 |
penelope Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 108

|
|
Jos mi se ni jedan film koji sam kupila na trafici nije svideo. Ne znam jel oni prodaju samo one filmove koje im svakako niko ne kupuje po realnoj ceni, pa onda spuste na 250, 199, 139, 99 din, da ih se rese ili sta je u pitanju
|
|
|
|
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
Ja volim kad ga iznajmim pa sam narežem i sebi pravim kućnu kolekciju...
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
 |
bhdba Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Jun 2006 Poruke: 71 Mesto: Tuzla

|
|
ja sam uzeo sebi sve national geographice, a sada vishe nista ne uzimam, prije su bili kvalitetniji filmovi, sada se samo stavljaju neka sr--a od filmova samo da bude et dvd.
|
|
|
|
|
 |
radiopetica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 248 Mesto: Nis

|
|
|
|
 |
woolf99 Upućeni član

|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288

|
|
Na početku su štampe bile očajne (munje i sl ...) sad se to popravilo, samo mi nije logično kako se uklapa sve to u cenu od 99 din.
|
|
|
|
|
 |
toske012 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190

|
|
...ja sam za kupovinu dvd-a na trafikama... zasto da ne...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|