www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ghost vs TrueImage
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Software ~ -> ~ Arhiva - Software ~
::  
Autor Poruka
rade05
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Apr 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 11, 2006 4:22 am    Naslov poruke: Ghost vs TrueImage Na vrh strane Na dno strane

Dosta dugo koristim Norton Ghost za kloniranje particija. Nikad do sada s njim nisam imao problema. Ali čuo sam da Acronis ima bolji proizvod za to. U pitanju je TrueImage a aktuela verzija je 9.0. Interesuje me da li neko na ovom forumu ima iskustva sa TrueImage i može li mi reći koje su njegove prednosti u odnosu na Norton Ghost. Unapred hvala!!!

80Moma
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 15 Mar 2006
Mesto: Kac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 11, 2006 8:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam ja koristim Norton i prezadovoljan sam sa njim ,Sto da ga menjam ako je odlican?.

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 14, 2006 3:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam koristio Norton Ghost sve do ove godine dok nisam cuo i nasao Acronis True Image.
I preporucio bi ti ATI da probas.
Svi programi rade isto, tj. imaju isti cilj 'da kloniraju hdd'.
Sa ATI mogu da napravim taj isti image na desktop-u dok sam u windows-u, (kazu da moze i Ghost 9, ali ja nisam uspeo).

Najbolja stvar sto mi se dopada kod ATI je opcija F11. Znaci ATI ti napravim malu i sakrivenu particiju sa istog hard diska (ti odlucis koliko ce MB ili GB da bude ta particija). Znaci ako ti je C: posle svega instalirano 1GB, ti napravis da bude sakrivena particija 800MB.
Posle toga napravis image tj. kloniras svoj hard disk, i izabares opciju da ti ubaci taj image u Acronis True Zone.
Jednom kada je to uradjeno, kad god zelis da formatiras PC, samo pritisnes F11 i odes na recovery image i za par minuta imas svoj sistem nazad.

Instaliraj i probaj, ako ti nije nesto jasno ti se javi i pitaj.

Imas i neki Altiris program i da ti odma kazem, nemoj se muciti oko toga, spor je dosta.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

rade05
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Apr 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 14, 2006 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Marko na odgovoru. Zaintrigirala me je ta opcija sa F11, tako da ću uskoro da ispobam Acronis True Image.
Još jednom Hvala!

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 15, 2006 2:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema na cemu i drugi put.
Ako ti nesto nije jasno slobodno se javi, pa cu ti sve detaljno objasniti.

P.S Nije Marko

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

n3xt
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 12 Apr 2006
Mesto: Istok

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 16, 2006 1:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ghost

milos036
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 30, 2006 2:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja koristim Acronis i mislim da je bolji... Norton mi je nekako previse spor...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Software ~ -> ~ Arhiva - Software ~ -> Ghost vs TrueImage Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon