:: |
Autor |
Poruka |
rade05 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Apr 2005 Poruke: 38
|
|
Dosta dugo koristim Norton Ghost za kloniranje particija. Nikad do sada s njim nisam imao problema. Ali čuo sam da Acronis ima bolji proizvod za to. U pitanju je TrueImage a aktuela verzija je 9.0. Interesuje me da li neko na ovom forumu ima iskustva sa TrueImage i može li mi reći koje su njegove prednosti u odnosu na Norton Ghost. Unapred hvala!!!
|
|
|
|
|
|
80Moma Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 455 Mesto: Kac
|
|
Ne znam ja koristim Norton i prezadovoljan sam sa njim ,Sto da ga menjam ako je odlican?.
|
_________________ "Mi pamtimo BARI a vi Fljarmuntari" |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Ja sam koristio Norton Ghost sve do ove godine dok nisam cuo i nasao Acronis True Image.
I preporucio bi ti ATI da probas.
Svi programi rade isto, tj. imaju isti cilj 'da kloniraju hdd'.
Sa ATI mogu da napravim taj isti image na desktop-u dok sam u windows-u, (kazu da moze i Ghost 9, ali ja nisam uspeo).
Najbolja stvar sto mi se dopada kod ATI je opcija F11. Znaci ATI ti napravim malu i sakrivenu particiju sa istog hard diska (ti odlucis koliko ce MB ili GB da bude ta particija). Znaci ako ti je C: posle svega instalirano 1GB, ti napravis da bude sakrivena particija 800MB.
Posle toga napravis image tj. kloniras svoj hard disk, i izabares opciju da ti ubaci taj image u Acronis True Zone.
Jednom kada je to uradjeno, kad god zelis da formatiras PC, samo pritisnes F11 i odes na recovery image i za par minuta imas svoj sistem nazad.
Instaliraj i probaj, ako ti nije nesto jasno ti se javi i pitaj.
Imas i neki Altiris program i da ti odma kazem, nemoj se muciti oko toga, spor je dosta.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
rade05 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Apr 2005 Poruke: 38
|
|
Hvala Marko na odgovoru. Zaintrigirala me je ta opcija sa F11, tako da ću uskoro da ispobam Acronis True Image.
Još jednom Hvala!
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Nema na cemu i drugi put.
Ako ti nesto nije jasno slobodno se javi, pa cu ti sve detaljno objasniti.
P.S Nije Marko
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
n3xt Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 97 Mesto: Istok
|
|
ghost
|
_________________ Sreca se ne juri,sreca se srece .... |
|
|
|
|
milos036 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 43
|
|
Ja koristim Acronis i mislim da je bolji... Norton mi je nekako previse spor...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|