:: |
Autor |
Poruka |
d_e_j_a_n Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Nov 2004 Poruke: 13 Mesto: Brisbane
|
|
Neznam gde ima na srpskom ali www.flashkit.com je najbolji ako mozed da citas engleski
|
|
|
|
|
|
borislavl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 22 Mesto: Sombor, SiCG
|
|
Ja licno mislim da kompletan tutorijal za Flash nema na srpskom
|
_________________ dr Lakicevic Boris |
|
|
|
|
nikii Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
|
|
|
patkan92 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 157
|
|
Cuprija mozes li mi poslati na mail to za Flash na srpskom
evo ti mail:
patkan@bug.co.yu
|
|
|
|
|
|
sladjansensei Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 2
|
|
Cuprija molim te posalji meni pdf macromedia mx - naucite za 24 casa na srpskom. hvala unapred.
E-mail je sladjans80@yahoo.com
|
|
|
|
|
|
mercata Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Sep 2005 Poruke: 9
|
|
|
|
|
bart_simpson Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Jul 2006 Poruke: 3
|
|
Ja takodje imam knjigu naucite za 24 sata flash i izdanje mikro knjige Flash MX 2004 i obe su dobre i vec sam poprilican expert za flash tako da ako neko ima problema sa necim neka me kontaktira ja cu mu rado pomoci ali ako zelite mozete pogledati i video tutoriale na sajtu www.cartoonsmart.com jer taj lik je pravi profesionalac za flash a tamo imate i nekih besplatnih lekcija.
Pozz and stay cooooooooooooool! 8)
|
|
|
|
|
|
tomislavjancic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 170 Mesto: Pod sjajem ruzicastih zvezda...
|
|
za dreamweaver ima
|
_________________ Sustina Ljubavi nije pronaci savrsenu osobu, vec voleti nesavrsenu osobu savrseno. Prava ljubav nema srecan zavrsetak, ona jednostavno nikada i ne prestaje... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|