www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Držite lopova na 1. spratiću!!! jupiiiiiiiiii !!
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 3:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@PiNkLaDy
hvala ti sugradjanko moja.

@Sascha336
danke, danke... vidi se da si moj zvezdaš.

@gaga021
hvala ti osobo iznad mene
srce mi za tobom vene.

@pinkie&vive
vas dve ste mozda jedine koje ste me upoznale bolje od svih ostalih. I koje me trpe ovako blesavog i šašaavog. Hvala vam na tome.

@ime moje
hvala što si me se setio, a kako i ne bi kad...jednog dana ću ti to ispričati.

@boban11
hvala mom drugu iz kafane, samo piči tim ferarijem do 15 sprata.

@Annabel_Lee
nadam se da ti nisam pravio probleme na forumu moderatoru. hvala na ovom znaku pažnje.

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 9:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

držte lopova je napisao/la sledeće:

@pinkie&vive
vas dve ste mozda jedine koje ste me upoznale bolje od svih ostalih. I koje me trpe ovako blesavog i šašaavog. Hvala vam na tome.

hhehehehe.ma nema na cemu..strava si ti decko, a to sto si blesav i sasav moze samo da ti bude dodatni plus, nista drugo...samo nemoj bre vise da mesas igrice osobi ispod i iznad... :zagrljaj: hehehe morala sam da se napravim ozbiljna hehehehe :zagrljaj: :letisrce:

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 21, 2006 12:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Držte lopova svaka čast prijatelju i nadam se da ćeš još puno spratića ovdje s nama da slažeš i da će uvijek ostati tako raspoložen i biti nam drag kao što si i do sada bio...držte lopova :woho: :woho: :woho:

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

argentina.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 21, 2006 12:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako ono beše: ti crni biser, a ja bela vrana ovog foruma.
hvala ti od srca, prijatelju moj.

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 21, 2006 2:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

držte lopova je napisao/la sledeće:
kako ono beše: ti crni biser, a ja bela vrana ovog foruma.
hvala ti od srca, prijatelju moj.

nema na čemu bijela vrano..ali ja sam žensko znači prijateljice hehehehe Wink

Kele
**one and only**
**one and only**

Godine: 40

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Vojvoda Stepa 23219

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 25, 2006 7:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa red je da i ja cestitam svom drugaru!!!!

samo tako nastavi...

i jedan mali pollon od mene:)

od srca....

Savior
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 06 Okt 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 25, 2006 7:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

argentina.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 26, 2006 2:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@kele
hvala mom bratu po štapu i džaku.

@savior
hvala, admine.

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 26

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 26, 2006 3:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oooooooooooooooo lopove ja sam kasno videla da si presao prvi spratic... hahahaha Pa se tek sada pridruzujem cestitkama od srca i da se druzimo jos dugo, dugo.... Nikad nije kasno da se cestita prelazak spratica.... Veliki :redlips2: od mene....

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

argentina.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 26, 2006 3:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@slatka_breskvica
hvala ti do neba.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Držite lopova na 1. spratiću!!! jupiiiiiiiiii !! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon