:: |
Autor |
Poruka |
**victoriano** Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 5282
|
|
prvi je tk odobar,drugi ajde i mogao je da prodje..ali 3...pa sad..mozda ni ne odgledam
|
|
|
|
|
|
patis Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 133
|
|
nije mi se svidjao onaj prvi ocean eleven zato necu ni 2 ni 3 da gledam
|
|
|
|
|
|
penelope Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 108
|
|
Meni se svideo i 11 i 12, tako da cu sigurno pogledati i 13 kad dodje u bioskope... prvenstveno zbog muske ekipe glumaca, a radnja nije toliko ni bitna. Negde da glumi Bred Pit a ja da ne gledam... ma nema sanse
|
|
|
|
|
|
generalni Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Dec 2005 Poruke: 243 Mesto: Rotterdam
|
|
prvi dio kao remake iz 50-ih godina je sjajan i dobro uradjen, dok me drugi dio jako razocarao. kriticari u NL su ga najavili kao ''jos bolji'' nego prvi a to je samo zato sto se malo Amsterdam prikazuje, a cijeli svijet ga kritikovao kao ''lose'' i jeste lose. drugi dio mi je bio stvarno dosadan za gledati, tema je totalno bez veze.
treci dio necu ni gledat' mislim jer smatram da ce biti jos gori nego drugi. nije vise interesantno. ne mozes od svakog filma da pravis nastavak ... part II pa zatim part III.
to sto su zaradili na ocean's twelve ... nista ne vjerujem.
samo sto su na jedan zaradili jer je to bio mega hit u bioskopima.
|
_________________ Sta cemo raditi kad zlo nestane? |
|
|
|
|
pokemon21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 208 Mesto: Podgorica,Crna Gora
|
|
Ne znam drugio dio je bio potpuni promasaj,mozda to isprave sad sa trecim
|
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Dobitnik Oskara, glumac Al Paćino pridružiće se „zvezdanoj“ glumačkoj postavi filma “Ocean’s 13” producenta Džerija Vajntrauba i reditelja Stivena Soderberga, u ulozi Vilija Benksa, vlasnika velikog kazina i hotela u Las Vegasu.
Paćino, koji je dobio Oskara za ulogu u filmu „Miris žene“ i imao osam nominacija za tu nagradu,osvojio je i dve nagrade Toni. Među njegovim mnogobrojnim nezaboravnim ulogama, izdvaja se tumačenje Majkla Korleonea u trilogiji „Kum“, kao i nezaboravne uloge u filmovima „Pasje popodne“ (“Dog Day Afternoon”), „Doni Brasko“, „Glengeri Glen Ros“, „Lice s ožiljkom“ (“Scarface”) i „Serpiko“. Al Paćino je 2005. godine dobio životnu nagradu Američkog filmskog instituta za doprinos kinematografiji.
Glumci prva dva „Ocean’s“ filma vraćaju se i u nastavku: Džordž Kluni, Bred Pit, Met Dejmon, Endi Garsija, Don Čedl, Berni Mek, Kejsi Aflek, Skot Kan, Edi Džemison, Šabo Kvin, Karl Rajner i Eliot Guld. Elen Barkin pridružiće se ovoj grupi u njihovom trećem poduhvatu.
Film finansiraju Warner Bros. Pictures i Village Roadshow Pictures. Warner Bros. će distribuirati film u svim zemljama sveta izuzev Australije, Novog Zelanda, Singapura i Grčke, gde će distributer biti Village Roadshow.
Snimanje je počelo 21. jula 2006. u Las Vegasu u Los Anđelesu, prema scenariju Brajana Kopelmana i Dejvida Levina. Vajntraub producira za Jerry Weintraub Productions-Section Eight produkciju. Džesika Gudman, iz Warner Bros. Pictures, je supervizor produkcije filma.
Premijera filma “OCEAN’S 13”, u našoj zemlji, zakazana je za 21. jun 2007. (TUCK)
|
|
|
|
|
|
baxuz2001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Okt 2004 Poruke: 117
|
|
Prvi deo je mnooogo mnogo bolji od drugog....nadam se da ce treci deo biti bolji posto je drugi deo narusio ugled...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|