:: |
Autor |
Poruka |
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
u zadnjih godinu dana koristim Kiehl kozmetiku i odlicna mi je.....mozda cak i najbolja do sada........maske su im fenomenalne....a kreme se brzo upijaju u kozu, a kad se uzme odgovarajuca tipu koze, nema sanse da se pokajete........piling im je isto super......iako sam skoro probala i neutrogena "chemical peel" i apsolutno sam bila odusevljena......svakom bih ga preporucila....
|
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
piling je super...dobija se veoma meka koza... ja koristim avonov mnogo je dobar
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
redovno koristim piling i za lice i tijelo i super su
|
|
|
|
|
|
pachule Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433
|
|
Pre par godina sam otkrila Freeman-ov piling za lice i odusevljena sam njime, najbolji od svih koje sam probala. Preporucujem
|
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
ja koristim nivein piling i za moju kozu je jako dobar. Verujem da ima i drugih dobrih pilinga,ali ovaj koristim vec dosta dugo i ne menjam... Dobar je zato sto ti skida sve izumrele celije sa lica i tela, pa ti je koza tako mekana kao kod bebe...
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
koristim piling od afrodite za tjelo i najbolji mi je..........
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
svakako da dobro dodje barem mjuesecno odraditi piling,
|
|
|
|
|
|
ivonas Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 120
|
|
Meni je najbolji piling za svaki deo tela (od lica pa do stopala) najbolji onaj od pomesane kuhinjske soli i maslinovog ulja. Posle njega je koza svilenkasta i nezna kao bebina.
A za lice sam,pored ovog koristila jos antibakterijski piling, i on je isto super
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
koristim piling- 2-3 puta tjedno
|
|
|
pachule Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433
|
|
A super je i ona Palmolive lupka sa pilingom, mislim da se zove 'spa'.A i divno mirise....
|
|
|
|
|
|
LELICA17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 249 Mesto: Osijek
|
|
piling..njeguje kozu,obnavlja ju i čisti:9 koristim ga po cijelom tijelu od kokosa:)
|
_________________ KISS MEEEEEEEE |
|
|
|
|
maja838383 Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 1343 Mesto: Ogulin
|
|
Super mi je onaj Avonov od smeđeg šećera!
|
|
|
|