:: |
Autor |
Poruka |
Pedjanbg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 229 Mesto: Novi Beograd
|
|
Da li je nekome poznat naslov "American McGee's Alice" ili "The Dark Wonderland"?
Ko je igrao istoimenu igru, slozice se da je prica na kojoj lezi igrica jedna od najboljih (ako ne i najbolja) u istoriji video igara.
A prica ide ovako:
Noc. Mala Alisa mirno spava u svom krevetu, i po ko zna koji put se lepo provodi sa svojim prijateljima u Zemlji cuda, uzivajuci u njenoj nevinosti. Iznenada - horor. U kuci njenih roditelja izbija pozar. Sve gori. Krici dolaze sa svih strana. Alisini roditelji ginu uzasnom smrcu, a ona skocivsi kroz prozor ostaje jedina prezivela. Nekoliko godina potom, Alisa, sada vec devojka, lezi u dusevnoj bolnici, praznim pogledom zureci u plafon. Zemlja cuda ju je slagala, izneverila. Zivot nije tako nevin i lep. Ustvari je uzasan. Posle nekoliko pokusaja samoubistva, tesko bolesna devojka ponovo se vraca u Zemlju cuda. Ali zemlja je sada izopacena, kao i sam zivot...
Igra je izasla 2000. godine, i od tada se najavljuje film. Konacno, film ce izaci sledece godine, a glavnu ulogu tumacice Sarah Michelle Gellar. Prica je izuzetna, tako da cu se razocarati ako film bude ista manje od toga. Dugo im je trebalo. Jedva cekam...
http://en.wikipedia.org/wiki/Alice_(2007_film)
|
_________________ Life sucks. Then you die. |
|
|
|
|
pokemon21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 208 Mesto: Podgorica,Crna Gora
|
|
obavezno cu morati da ga pogledam jer ima izuzetnu pricu
|
|
|
|
|
|
BigMan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 16 Mesto: Dubioza
|
|
Pricha stvarno zvuchi fenomenalno i sad sam bash zainteresovan. Obavezno cu ga gledati.
|
|
|
|
|
|
woolf99 Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288
|
|
kakva priča, kom će žanru da pripada?
|
|
|
|
|
|
Pedjanbg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 229 Mesto: Novi Beograd
|
|
woolf99 je napisao/la sledeće: | kakva priča, kom će žanru da pripada? |
Pa trebalo bi hororu.
|
_________________ Life sucks. Then you die. |
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
trebala je sara gelar da igra alisu kada smo mi ovo čuli.sada ne znam kako stoje stvari ali igru sam prešao odavno i ima stila..film će biti najverovatnije još bolesniji
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|