www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nasa draga Gaga021 jena 10.Spratu
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 23, 2006 11:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bobane hvala puno za ruzu srce si Razz Wink

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 23, 2006 12:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke i od mene za ovaj jubilej, zelim ti jos puno postova i predjenih spratova i da slavimo nove jubileje, kao i da se sto duze druzimo na domaci.de, sve najbolje i samo napred Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 24, 2006 1:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim sta drugo reci,osim svaka cast!!!!!!!! Very Happy Malo je sve sto cu napisati za ovakvu divnu osobu koja uvek pise tako iskrene i lepe poruke,uvek kad procitam neki od njenih postova shvatim kako nije sve tako crno,devojka koja odise optmizmom...necu vise da pricam,jer cu napisati 1000 istih stvari na milion nacina jer ne znam kako da opisem to sto hocu da kazem...

rose for rose

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 24, 2006 10:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@skorpijica druagrice hvala puno za ruze divne su druzicemo se jos dugo
@miskopisko druuuuze hvala puno i ja tebe gotivim i cenim mnogo jedna velika cmoka od mene hvala na cvecu Razz Razz

Najbolji ste volim sa svima vama da se druzim Razz Wink

Savior
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 06 Okt 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 24, 2006 11:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam takodje i samo dalje tako Smile

smokvica84
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 17 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 24, 2006 1:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam ti od srca, samo nastavi tako!

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 24, 2006 1:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Savior hvala puno Wink
@smokvica84 drugarice hvala lepo cvece je predivno Razz Razz

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 24, 2006 4:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joooj,ja opet kasnim... Embarassed sve cestitke i od mene,sve najbolje i samo napred...Wink :zdravica: :zagrljaj:

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 24, 2006 5:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

drugarice moja cestitam ti od srca !
Daleko si dogurala sekice moja drago mi je sto smo se videle juce strava je bilo !
jedva cekam da te ponovo vidim !
Ostani kakva si jer si naj naj naj bolja volim teeeeeeee

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 25, 2006 12:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gago,

Kao neko ko je s tobom u kontaktu mozda od samog pocetka tvog druzenja na ovom forumu zelim da ti pozelim sve najbolje u daljem kucanju i da se druzimo jos puno.
Drago mi je da znam osobu kao ti a jos mi je draze kada vidim da neko tako fin kao osoba prosto ti daje inspiraciju da odgovoris posle nje.

Pozdrav i poljubac od tvog druga iz Kanade.

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 25, 2006 8:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@PiNkLaDy hvala puno ma nekasnis drugarice Razz Wink
@Ivankamaza hvala puno sekice moja i meni je bilo super sa tobom i ja jedva cekam ponovo da te vidim volim i ja tebe puuuunooooo Razz Razz Razz
@Boky druze hvala ti puno drago mi je sto te poznajem jer si super momak mnogo te gotivim i volim sto se druzim sa tobom saljem ti veliki poljubac i pozdrav Razz Razz Wink

Bez premca najboljiste svaki dan sve vise i vise mi prirastate za srce Embarassed Wink

Savior
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 06 Okt 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 25, 2006 8:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitaaaaaaaaaaaaaaam i ja takodje Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nasa draga Gaga021 jena 10.Spratu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon