www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

beautiful_soul nudi
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Nudim ~
::  
Autor Poruka
vlajko_laz
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Avg 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 12, 2006 9:05 pm    Naslov poruke: Moja Tjana Na vrh strane Na dno strane

Jel imas mozda pesma ide ovako Imala je moja Tijana hiljadu i trisra razloga noz u srce da mi zarije...dalje neznam pa ako imas ovu pesmu ili ako znas kako se zove posalji mi na vlada_laz@hotmail.com

zigfrid
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 01 Nov 2005

portugal.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 13, 2006 12:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mozes li meni (ako imas) poslati pesmu:
Erato - Jedan pogled tvoj
Hvala unapred.

volimsok@yahoo.com

goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

Datum registracije: 30 Dec 2004
Mesto: Linz

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 27, 2006 11:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dali imas Divlje Jagode i Parni Valjak?

beautiful_soul
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Mar 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 27, 2006 3:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

od divljih jagoda imam ovo

krivo je more ;marija;sarajevo ti i ja;jedina moja;dobro dosla ljubavi;od neba do neba;zauvijek tvoj;mojoj ljubavi;ne zelis kraj;autostop;ciganka;divlje jagode;kako si topla i mila;konji;metalni radnici;moj dilbere;motori;patkica;rospija;sama si;šejla;što mi radiš to;sve iz inata;turski marš;zvijezda sjevera

a od parnog valjka

gledam je dok spava;sve jos mirie na nju;prokleta nedjelja; a gdje je ljubav;moja je pjesma lagana;jesen u meni;nemirno more;dođi;pusti nek traje;godine prolaze;ivana;ljubavna;neda;sjaj u ocima ;uhvati ritam

pa ako te nesto zanima javi

goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 27, 2006 4:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eh super hvala. poslala sam ti pp gdje da mi posaljes! Hvala!

vlajko_laz
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Avg 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 10:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jel hoces da mi posaljes par pesmica upakovih od prljavog kazalista ili od kerbera Very Happy na mejl vlada_laz@hotmail.com

beautiful_soul
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Mar 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 06, 2006 10:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mogu ti ih poslat ali imam jedan mali problem

da li bi ti smetalo da neke od njih posaljem preko rapidsharea,jer preko atachiranja trebat ce mi 10-ak mailova da ti posaljem(zajedno imam 22 pjesme)?

s.ana
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005
Mesto: negde daleko

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 20, 2006 3:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jel imas mozda neke pesme od Juanesa recimo Amame, Damelo ili fotografia ili nesto tako???

Modesty Blaise
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 55

Datum registracije: 19 Mar 2004

portugal.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 21, 2006 2:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da imam sve od Parnog Valjka, tako da ako nekom treba neka trazi.

goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 24, 2006 3:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dali imas mozda od Selme Bajrami

Album 2001 - Revulucija i
Album 2003 - Zena sa Balkana

Hvala unaprijed!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Nudim ~ -> beautiful_soul nudi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon