:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Da li ste aktivni samo na domacem ili jos negde? Znamo zasto ste ovde, ali sta vas je privuklo tim drugim forumima?
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ja ne znam zasto sam ovde
salim se, ali sam samo na jednom stranom forumu jos, sajt jednog glumca, i house music, i to je to...
sajt zbog glumca a drugi naravno zbog house muzike
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
evo da i ja odgovorim...
ja sam clan nekoliko, ali sam aktivna samo ovde i na jos jednom stranom... taj strani je u sustini Sirius Black fan club...ko je citao Harry Pottera znace o cemu govorim
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Pa ovdje sam jer se osjećam kao kod kuće naravno i baš sam aktivna tj. svaki dan sam barem jednom ovdje.
Što se tiče drugih foruma...ma ima me svuda..prije sam bila i aktivna na njima...ali u zadnje vrijeme zadnjih pa skoro godinu dana akttivna sam samo pored domaceg i na svome ličnom forumu
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
ovaj forum mi se svidja zato sto su teme opustene ......... jos uvek nisam naletila ni na jedan drugi forum koji mi se svidja kao ovaj
sa za sad samo domaci de
|
|
|
|
|
|
dobra_devojka Fan Dragane Mirkovic
|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Jul 2006 Poruke: 1010
|
|
Ovaj forum je super. Pored njega sam jos na forumu Dragane Mirkovic. Uclanjena sam na jos par foruma, ali se tamo ne oglasavam :smilecolros:
|
|
|
|
|
|
rozalinda Odomaćeni član
|
Godine: 31
Datum registracije: 21 Jul 2006 Poruke: 2453 Mesto: ko ce to znati...
|
|
paaaaa,da vidimo....uclanjena sam na domaci.de....onda domaci.de.........pa onda dolazi domaci.de....ima njih puno,takodje sam na domaci.de
ma salim se,uclanjena sam na ovaj i na jos jedan,juce ili prekjuce sam se uclanila ali mislim da nece biti nista od toga...
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
razne al nekako domači mi je baš domači....
|
|
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
dva foruma... jedna od tih znate koji je
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Hmmmm, ovde sam kao aktivan, a na onom drugom - to je onaj na portalu koji je prijatelj sajta.
Tu sam kao jos manje.
|
|
|
|
MERLINKA-PG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jul 2006 Poruke: 276 Mesto: ...znam za jedan grad gde si wecno mlad....
|
|
na samo jis jedan gdje su mi takodje mnogo dragi ljudi....
|
_________________ ----OWO JE SWET ZA PAMETNIJE,OWO JE PUT ZA NEKE XRABRIJE....---- |
|
|
|
|
Brana voli MEDENE Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2006 Poruke: 644 Mesto: ...MESTO MALENO....
|
|
Mene ima svugde...na domaćem, www. Izbrisano
www. Izbrisano ....I moj omiljeni www. Izbrisano jeste da nas je tamo najmanje, ali mi je najdraži...ja ga pravila, pa skromna
i obožavam GAGIN forum...i sve likove odande
Edit by S*A*S*A
Zabranjeno linkovanje dovoljno bi bilo da si napisala ime a ne celu adresu
|
_________________ ... Padale su tvoje kise pored mene zedne..pevale se pesme tvoje, za mene nijedne.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|