www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zasticen video klip
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Software ~ -> ~ Arhiva - Software ~
::  
Autor Poruka
nesa_gajic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 11 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 26, 2006 9:53 am    Naslov poruke: Zasticen video klip Na vrh strane Na dno strane

kako da pregledam zasticen video klip. da li postoji neki program pomocu koga mogu da uklonim ovu zastitu, ili neki player koji pusta ovakve klipove. klip je u formatu .wmv.

Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 26, 2006 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Potrebno je da imas instaliran Windows Media Player (format .wmv).

nenadmorpheus
Just me
Just me

Godine: 36

Datum registracije: 23 Okt 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 27, 2006 10:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam koliko ce mu pomoci player ako je video fajl zasticen, ali bi bilo zanimljivo i kada bi smo znali kakvu zastitu ima.

We walk around just playin' the violin behind you

SerbianGhost
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 15 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 09, 2006 3:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vrlo rado bih voleo da vidim taj video klip koji je zasticen pa ako nije problem da negde okacis.

nesa_gajic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 11 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 18, 2006 3:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neverujem da mogu da ga okacim posto je veliki oko 80 MB, a ja imam klasican 56k modem. problem je u nekoj licenci, kada sam konektovan na internet i postim ovaj fajl preko Windows Media Player-a on prvo trazi neku licencu (valjda negde na internetu) a onda mi izbaci poruku da ja nemam licencu za pregled tog fajla.

SerbianGhost
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 15 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 21, 2006 4:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Probao si sa nekim drugim playerom?
Si siguran da imas potreban kodek?

baks81
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 15 Jul 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 22, 2006 12:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Taj klip neces moci da pustis bez licence, znaci kad ga pustis u WMP on te salje na neki levi sajt i nudi ti opciju Aquirre licence, ako je jos u pitanju neki XXX klip onda bolje batali, samo ces dzabe da popases virus ili adware

romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

Godine: 36

Datum registracije: 31 Maj 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 20, 2006 11:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Taj je fajl vjerovatno ripovan preko Windows Media Playera, ali je bila tokom toga bila ukljucena opcija Options/Copy Music/Copy Protect Music, pa je je onda taj fajl pod zastitom i kada se narezuje posle toga sa tog racunara, onda ne moze da ga pusti ni na jednom drugom, zbog ZASTITE OD KOPIRANJA.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Software ~ -> ~ Arhiva - Software ~ -> Zasticen video klip Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon