:: |
Autor |
Poruka |
nesa_gajic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 90
|
|
kako da pregledam zasticen video klip. da li postoji neki program pomocu koga mogu da uklonim ovu zastitu, ili neki player koji pusta ovakve klipove. klip je u formatu .wmv.
|
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Potrebno je da imas instaliran Windows Media Player (format .wmv).
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Ne znam koliko ce mu pomoci player ako je video fajl zasticen, ali bi bilo zanimljivo i kada bi smo znali kakvu zastitu ima.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
SerbianGhost Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Feb 2005 Poruke: 55 Mesto: Novi Sad
|
|
Vrlo rado bih voleo da vidim taj video klip koji je zasticen pa ako nije problem da negde okacis.
|
|
|
|
|
|
nesa_gajic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 90
|
|
neverujem da mogu da ga okacim posto je veliki oko 80 MB, a ja imam klasican 56k modem. problem je u nekoj licenci, kada sam konektovan na internet i postim ovaj fajl preko Windows Media Player-a on prvo trazi neku licencu (valjda negde na internetu) a onda mi izbaci poruku da ja nemam licencu za pregled tog fajla.
|
|
|
|
|
|
SerbianGhost Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Feb 2005 Poruke: 55 Mesto: Novi Sad
|
|
Probao si sa nekim drugim playerom?
Si siguran da imas potreban kodek?
|
|
|
|
|
|
baks81 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 15 Jul 2006 Poruke: 213
|
|
Taj klip neces moci da pustis bez licence, znaci kad ga pustis u WMP on te salje na neki levi sajt i nudi ti opciju Aquirre licence, ako je jos u pitanju neki XXX klip onda bolje batali, samo ces dzabe da popases virus ili adware
|
|
|
|
|
|
romeomarkovic Otrov za cure
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
|
|
Taj je fajl vjerovatno ripovan preko Windows Media Playera, ali je bila tokom toga bila ukljucena opcija Options/Copy Music/Copy Protect Music, pa je je onda taj fajl pod zastitom i kada se narezuje posle toga sa tog racunara, onda ne moze da ga pusti ni na jednom drugom, zbog ZASTITE OD KOPIRANJA.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|