www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Naša draga PinkLady na 10. spratiću. Bravoooooo!!!!!!
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 08, 2006 7:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ vilo...hvalaaaaa,bas si me iznenadila...Wink :zagrljaj:

@ Sekice moja najdrazaaaa....hvalaaaaaaa ti od srcaaaaaaa....:dvasrca: hvala na svim lepim zeljicama i na svemu i druzicemo se mi jos dugoooooooo i ovde,a i u stvarnosti...:zagrljaj: ljubuckam te i grlim naj,naj,naj...:redlips2::zagrljaj::ILoveYou:

@vive...Hvalaaaaa...:lolj: divan jeeeee....Wink

@crnibiser...hvalaaaaa punoooo...Wink

@boban11...hvalaaaa punoooo...Wink

@sneskaCA...hvalaaa...Wink

@gaga021...hvalaaaa punoooo...:redlips2:

@maglovski....hvalaaa punooooo...:zagrljaj:

@dameski...hvalaaaa punooo...Wink

@skorpijica...hvalaaaaa punoooo...i druzicemo se jos dugoooooo,dugoooo,dugoooo...Wink

@Sascha336...hvalaaaaa punooooo....Wink

@Srna....hvalaaaaaa punooooooo....Wink

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 16, 2006 7:13 am    Naslov poruke: Miss Smart je na 10000 feet Na vrh strane Na dno strane

Uh, ja sam, cini mi se, najgori po azurnosti cestitanja. Rolling Eyes
Dok se ja dogegam do ovog svega - prodje voz. Confused
PiNk - drugarice,
sve najbolje i sada manje problema sa kompom povodom ovog impresivnog uspeha. Very Happy
Naravno da problemi sa kompom nemaju nikakvu vezu sa brojem poruka. Mr. Green
Dakle, cestitam od srca. Wink
__________________________________________________________________________________________________

Naravno i jedan pokloncic za drugaricu

__________________________________________________________________________________________________

A sledi dokaz i za tebe da si vec pri 10000 poruka 8)

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 1:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke i od mene...10000 wow!! Very Happy Very Happy Zaista fantasticno...Samo tako nastavi i da budes uvek tako dobra fina...ma najbolja Very Happy
evo i pokloncic za jubilej

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

usa.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 7:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@kumche...hvalaaaaaaaaaaaaa,druzeeeeee....:zagrljaj: bas si pravi dzentlmen,hvala puno...Wink

@miskopisko... Embarassed hvalaaaaaaa punooooooo...:zagrljaj:

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 8:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

draga moja koleginice...opet ja kasnim, ali ne zameri..nisam bila tu, a i znas da su meni mnooooooooooooooogo vazniji sami ljudi od cestitki upucenih njima..ti si definitivno ostavila trag i kod nas u upravi i na samom forumu koji niko i nista ne moze da zaseni i od srca ti hvala na tome..Uzivam u svakoj poruci koju napises, u svakom tvom razmisljanju, u svakoj sali...samo nastavi tako...bar jos isto ovoliko spratova Wink :84:

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

usa.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 4:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pinkieeeeeee....:zagrljaj: hvala ti punoooo,od srca na svakoj reci,na svemu,zaista mi je drago sto sam te upoznala,hvalaaaaaa punoooo...:zagrljaj: :crveno:

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 2:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

čestitam i ja mojoj bg drugarici na 10. spratu. sve najbolje ti želim!

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 9:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala,lopove od srca...Wink

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Naša draga PinkLady na 10. spratiću. Bravoooooo!!!!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon