:: |
Autor |
Poruka |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
sad tek posle prve utakmice nemaju nikakve šanse.
|
|
|
markan_bbb Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Jul 2006 Poruke: 100
|
|
ja mislim da je arsenal totalno nadigrao dinamo u svim segmentima nogometne igre i sad se zapravo vidi gdje smo mi od velikih europskih klubova...
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Dobro je Dinamo i prošao u prvoj utakmici, žao mi golmana, ispade jadan kriv za sve, ali je i Dinamo igrao kukavički, ali ne možeš drugačije protiv takvih. Čim su se malo otvorili dobili dva komada.
U uzvratu mislim da će biti sličan scenario, ako bude igrao Anri možda bude i više golova ali mislim da neće igrati jer su napravili skoro ssve u prvoj utakmici i nema potrebe da se troši bezveze.
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
billythekid Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 4 Mesto: rijeka
|
|
bez trčanja nema ništa, ali neka daju gol na ovom novom stadionu i biće upisani za sva vremena da su prvi zabili ovakvom arsenalu
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
ma nema šanse da ga daju, ni pomoću trikova. Pa prošle godine je Arsenal primio gol u ligi šampiona tek u finalu, pa sad čisto sumnjam da će Dinamo imati snage da ga zabije i to na novom stadionu, jedino da se ovi još nisu navikli na novu travu pa zato.
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
kosima de urawa Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jul 2006 Poruke: 160
|
|
|
|
|
The_Dragon Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 135 Mesto: Zagreb
|
|
Eh, svi Mamićevi milijuni u vodu ove godine za Ligu Prvaka, a nadam se da ce nes napraviti u Kup UEFA-i
|
_________________ I FEER NO ONE |
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Sve je vec vidjeno, tema ide u arhivu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|