www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

AKVARIJUM-ukras doma
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
s38121rs
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 02, 2006 12:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

akvarijum je bas super, opusta gledanje u vodu i u ribice, a ne zahteva puno paznje i truda

hitl
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 14, 2006 4:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemam pojma...
Imao sam kada sam bio mali i bilo mi je sve jedno...
Nije nista posebno kao ukras kuce...

27da03
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 05, 2006 2:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

takop bih voljela imati akvarijum u kuci, sam tako mi se svidja, samo ja nemam toliko vremena za paznju oko riba

vmiodrag
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 49

Datum registracije: 02 Dec 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Akvarijumi prava stvar za razonodu i odmor!!!!

Vlada Z
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 02 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 7:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nmam ga ,ali mislim da cu ga uskoro kupiti,svidja mi se jedan bas veliki

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 10:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imala sam ribice davno, ali su umrle nakon što sam im previše hrane stavila u vodu Sad prejele su se Embarassed

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

margitrad
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 25 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 04, 2006 11:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Super je stvar, ali je mozda i veca obaveza nego psi ,macke i ostali ljubimci

vmirko
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Dec 2004
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 8:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste, ali mora lepo da se odrzava, inace ne izgleda lepo.

maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 10, 2006 5:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam na poslu četiri velika akvarijuma.Nije tesko za odrzavanje ali ako se napravi kompletno pravi akvarijum.Ne akvarijum od 10 l vec bar 50 l sa pravom opremom:Dve pumpe v(vazdusna i vodena) dobar grejac a najvaznije je spoljni filter,prelivne cevi ,dobar rasprsivac vazduha.
Ona nema puno posla jedared mesecno se izvadi 1/3 vode zameni sa ostojalom i opere se spoljasni filter i to je to!!!!!

Wrathchild
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Sep 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 12:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zna li neko ima li neka ribica koja ide uz tetru ove 2 mi sve ganjaju i grickaju
thnx

glumac86
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 07 Apr 2006
Mesto: SCG

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 1:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Akvarijum je extra stvar!M a meni su ribice zanimljive Smile!!!!

kissuzana
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 59

Datum registracije: 30 Maj 2006
Mesto: nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 5:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volela bih da ga imam,on bi na mene delovao smirujuce

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> AKVARIJUM-ukras doma Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon