:: |
Autor |
Poruka |
sizerska Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 97 Mesto: Beograd

|
|
Iskreno, svi su me gotivil ( bar koliko znam, mozda mi je neko nesto precutao). Ustvari lazem, jedni me nisu podnosili i to zato sto je njihov sin izabrao mene a ne neku devojku. Od majcine prijateljice cerku. Zbog toga me njegova majka nije podnosila, a otac obozavao. Hteo je da me usvoji. Iskreno ne upoznajem se tako lako sa roditeljima. tek posle 6 ili sedam meseci mogu i da pomislim da se upoznam sa njima. Nekako mi se okrece zeludac pred taj susret, nije mi bas prijatno.
|
|
 |
Lea20 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 185

|
|
Obozavam njegove roditelje,kao i oni mene...posebno njegovu mamu koja uvek ide samnom u shoping
|
|
|
|
|
 |
Vranjanka Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Nov 2004 Poruke: 124

|
|
Njegova mi majka stalno govori kako mi zenske trebamo da pokazemo svoj ponos i uvek(i kad nisam upravu)kaze svom sinu cuti ona je upravu...I stalno mi govori da me vise voli od sina:-D.Takodje i njegov otac uvek me brani i mogao bih samnom po ceo dan pricati...
|
|
|
|
|
 |
nenaantena Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............

|
|
imam super odnos sa njegovim roditeljima znamo se vec duzi period i uvek smo bili u dobrim odnosima nadam se da ce tako i ostati
|
|
|
|
|
 |
MariY00s Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Jun 2006 Poruke: 74

|
|
Ma sve je ok,zgotivili smo se odma'
|
|
|
|
|
 |
djuka2006 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Jan 2006 Poruke: 14

|
|
Moj savet je: eliminisati roditelje sto je moguce vise iz veze ili braka. Iz licnog iskustva, bolje je. Samo zakomplikuju sve. Kad-tad.
|
|
|
|
|
 |
daisy Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 244

|
|
Roditelji mog decka su skroz super i imamo normalan odnos. U pocetku je islo malo teze, ali vremenom smo se nekako sporazumeli.
|
|
|
|
|
 |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku

|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city

|
|
Fenomenalan. Sve moje devojke su imale korektan odnos sa mojim roditeljima, a i ja sa njihovim.
Kad je moja Tamara, koja voli da se obuče provokativno(kratka suknja i duboki dekolte) i koja je malo slobodnijih shvatanja došla prvi put kod nas kući, plašio sam se kako će moja mama reagovati. I njih dve su sele i počele uz kaficu da časkaju. 10,15, 20, 30 minuta... Mene ko da nema, pa sam morao da izadjem i pitam:" Smetam li ja vama, da izadjem napolje i prošetam ako smetam".
I dobro to se završilo...
Ispratim ja Tamaru i vratim se kući da čujem komentar moje mame.
A on je bio sledeći:" Sine, ja ovo do sada nisam videla. Kroz našu kuću je prošlo 1000 ljudi:pametnih, glupim, lepih , ružnih, visokih , niskih, ali kod nikog od njih nisam videla u očima takvu strast za tobom. Ova je luda za tobom ,vidi joj se to u očima.Ova te stvarno violi. Čuvaj to, ako imaš imalo mozga u glavi".
Posle je sasvim normalno bilo da kad razgovaram sa njom, keva mi prosto otme telefon iz ruku i kaže:" Daj sad meni telefon da razgovaram malo sa mojom Tamarom".
A evo kako je"moja rana na srcu" uvrdila mamu. Normalno iz nehata.
Dok su jednom ćaskale o meni, rekla joj je doslovno ovo:" Gospodjo, vi ga možda najviše volite, ali ja ga najbolje poznajem. Ja sam mu devojka i on meni otkriva sve ono što ne bi nikom drugom. Niko mu ne poznaje dušu kao ja, čak ni vi".
I mama je pokrila lice rukama i počeka da plače. Učinilo joj se da joj je neko "oteo" sina.
A "moja rana na srcu" je odmah zagrlila mamu i poljubila je.
" Izvinite, izletela sam se. Nikad tako nešto ne bih rekla da sam znala da će vas to povrediti".
E, da... kamo sreće da sam slušao mamu kad mi je rekla: Čuvaj to, ako imaš imalo mozga u glavi.
|
|
 |
MP419 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 63

|
|
Super ti ova tema Upoznao sam roditelje od sadasnje djevojke i cak sta vise prezadovoljni su odabirom svoje kcerke Ono, covjek treba biti opusten, jednostavno 'budi ono sto jesi' i nemoj nista glumiti jer sve se jednog dana sazna.
|
|
|
|
|
 |
rara Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Jul 2005 Poruke: 485 Mesto: Yverdon

|
|
ja se bas super slazem sa roditelji mog muza, bas su extra
|
|
|
|
|
 |
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*

|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387

|
|
Upoznala sam samo njegovu mamu. Mislim da je to dobro prošlo
Čini mi se po njenom ponašanju a i po onome što mi je on rekao da sam joj simpatična i draga!
|
|
|
|
|
 |
simbel Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Okt 2005 Poruke: 165

|
|
Plaši me susret roditelja mog dragog, pogotovo mame, jer se on katkad ponaša kao mamina maza.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|