:: |
Autor |
Poruka |
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Sve o Porsche...
|
|
|
Vlada_R ///M
|
|
|
|
|
|
nedd1ch Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka
|
|
Znachi loodilo,pa josh i taj overboost,samo malo cena kvari utisak jer ce opet po ko zna koji put biti jedan porsche na sto hiljada automobila
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
|
|
nedd1ch je napisao/la sledeće: | Znachi loodilo,pa josh i taj overboost,samo malo cena kvari utisak jer ce opet po ko zna koji put biti jedan porsche na sto hiljada automobila |
Velika steta, ali sta je tu je.
Porsche pravi auta i za normalnije ljude, misli na Porsche Boxster.
|
|
|
Majmun zvani BOBO Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 43 Mesto: Ljubljana
|
|
Za mene je porsche jedna od najboljih firmi, a zvuk imaju svi porschei najbolji od auta, nijedan nema takav zvuk kao porsche.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ma porsche je najbolja marka automobila jest da su imali par promasaja ranije kad su konstruisali par modela zajed sa vw ali najbolji su a i zvuk im je jedinstven pogotovo starijim modfelima
PORSCHE RULES
|
|
|
gilence Princ bez konja - stara garda
|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad
|
|
Cayenne Turbo, mi je do sada bio najbolji auto koji se moze kupiti u Srbiji....
Redizajniran Cayenne... aaaaaaa... predobar jeee
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Porsche je svetski poznata marka u svetu automobilizma i verujem da ce ovi novi najavljeni modeli biti odlicni.Voleo bih da vidim tog novog terenca Panamera-u i redizajniranog Cayenne-a.GT3 ce verovatno biti opasna zujalica kao i njegovi prethodnici...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
bogami modeli su im sve bolji i lepsi a pogotovo mi se svidja sto su vratili kruzni oblik svetala koji je 1 od obelezija serije 911 tj karere a najlepsa serija mi je iz 1993 a ova naj novja dosta lici na nju
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Mislim da će porche u budućnosti više profitirati na polju terenaca nego sportskih automobila, jer svaki novi sportak nedonosi mnogo novog, izgled je standardan sa malim preprevkama, ali terenci su im fenomenalni i sa njihovim motorima i opremom imaju prednost u odnosu na sportake, jer će svak pre izabrati ferrari nego porche, a cjene su im tu negde
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Zlatni Porsche Boxter
Nemačka markentiška agencija Visualis naručila je od zlatara i umetnika Bernda Hoegera 22-karatnu pozlatu Porsche Boxtera, prvog takvog na svetu. Osim limarije, pozlaćeni su i felne, kvake na vratima i upravljač.
"Porscheova garancija na automobil ovim ni na koji način nije ugrožena, jer su izmene izvršene samo na karoseriji." - objasnila je Petra Hohler iz Visualisa. Slične izmene pretrpeće devet modela Porschea, a kupci mogu izbrati bilo koji model za pozlatu
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
boban11 je napisao/la sledeće: | Mislim da će porche u budućnosti više profitirati na polju terenaca nego sportskih automobila, jer svaki novi sportak nedonosi mnogo novog, izgled je standardan sa malim preprevkama, ali terenci su im fenomenalni i sa njihovim motorima i opremom imaju prednost u odnosu na sportake, jer će svak pre izabrati ferrari nego porche, a cjene su im tu negde |
Pa vidis gresis to i jeste car porsea da kareri zadrzi isti izgled a ko sto vidim i dalje je popularan jer mu je izgled univerzalan i odoleva vec 50 godina za razliku od drugih automobila a sto se tice onoga ispod spoljasnjeg izgleda tu je retko sta zadrzano s starih modela i ulavnom se sve ispod karodserije menja tako da se u osnovi ako ne gledamo izgled dobija potpuno novi auto a spolja gledano ulepsana i redizajnirana verzija starog auta al bas u tome i jeste car karere...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|