:: |
Da li slušate ovu vrstu muzike? |
Da |
|
72% |
[ 76 ] |
Ponekad |
|
16% |
[ 17 ] |
Mozda kad bi cuo/la pjesmu |
|
4% |
[ 5 ] |
Ne |
|
6% |
[ 7 ] |
|
Ukupno glasova : 105 |
|
Autor |
Poruka |
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Pa ja sam snimio na dvd sve zavisi od gigija da donese na žurku 3 u beograd pa da preda dalje nadam se uskoro već i ja jedva čekam a ne da šaljem pojedinačno po pesmu
valjda će postaviti na sajtu pa ko voli nek sluša stare dobre taburaše od Janike,Zvonka
itd .
|
|
|
|
|
|
Rsk_Dalmatinka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 163
|
|
bane42 je napisao/la sledeće: | Ovu temu (i anketu) otvaram prije svega da vidim da li ima (i koliko ) zainteresovanih za ovu vrstu pjesama.
To su prije svega solo izvodjaci (kao na primjer: B.Drljaca, Borislav Z.Licanin i sl.),zatim grupe (kao na primjer: Tromedja,Krajisnici iz Futoga,Crni Biseri,Preldzije idr.
Mogu i izvorne grupe(bez muzicke pratnje) kao sto su neke grupe iz okoline Drvara,Petrovca,Bukovice, Knina, Banja Luke pa cak iz okoline Uzica itd.Dakle sve Krajine, Lika, Banija Kordun, Slavonija, Srem i mesta oko Uzica, Podrinja i Macve i dr.
Starije ili novije pjesme manje vazno i bez uvredljivog sadrzaja.
Ako se pokaze da ima ciljna grupa slusalaca ove muzike onda bi pojedinci slali pjesme meni (i ja imam mozda ovoliko koliko ima na sajtu) ili kome od moderatora ili administratora pa bi to oni lijepo postavili na sajt, a tamo vec postoji mala zbirka tih i takih pjesama, a od nekih sam dobio obecanje da ce pomoci u tome (unapred hvala).
Ovo radim iskljucivo u svrhu popularizacije te muzike i ne iz bilo kakvog komercijalnog razloga.
Vas kontakt samnom iskljucivo preko privatne poruke na nasem sajtu. Hvala na saradnji!
Pa ko voli neka izvoli. |
Baja Mali Knindza, Roki i Jadrino Jato slusam
to ostalo sto si nabrojo iznad neslusam
|
|
|
|
|
|
ozzyosbourne Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Mar 2003 Poruke: 1
|
|
Slavonac sam,imam dosta takve glazbe,što god ne bude na sajtu,ima kod mene.
|
|
|
|
|
|
Kicaruma Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 23 Apr 2006 Poruke: 2 Mesto: Ruma
|
|
Ja zivim u Sremu i odusevio sam se kad sam video da ste stavili becarce. Treba da nabavite pesama od Aleksandra Trndafilovica.Svaka vam cast.Samo napred.Dragan iz Rume.
Samo da kazem da ako nabavite Sremacke pesme - Kopa cura vinograd i Sremacko je selo malo Stavite u download sekciju jer mislim da ima dosta ljudi koje bi te pesme odusevile.Hvala i izvinite ako sam nesto pogresno napisao.Dragan - Ruma Embarassed
[Edit by ComiX: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
izvinjavam se moderatorima na gresci sto sam napravio pisuci dve poruke jednu za drugom.nadam se da ce te prihvatiti moje izvinjenje jer stvarno neznam sta je span i neznam puno o internetu.hvala na razumevanju i izvinite jos jednom.
|
_________________ Sta reci... |
|
|
|
|
|
|
|
Čudime da nema ja sam to već odavno poslao obe pesme i još mnoge
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Da li neko mozda ima kompletnu diskografiju od Jandrinog Jata ili Srpske Tromedje(ili bar kompletne neke starije albume), ako ima, molim da me kontaktira preko pp, jer to trazim vec neko vreme, ali ne uspevam da nadjem nigde...
Hvala unapred
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
|
|
|
Kicaruma je napisao/la sledeće: | Ja zivim u Sremu i odusevio sam se kad sam video da ste stavili becarce. Treba da nabavite pesama od Aleksandra Trndafilovica.Svaka vam cast.Samo napred.Dragan iz Rume.
Samo da kazem da ako nabavite Sremacke pesme - Kopa cura vinograd i Sremacko je selo malo Stavite u download sekciju jer mislim da ima dosta ljudi koje bi te pesme odusevile.Hvala i izvinite ako sam nesto pogresno napisao.Dragan - Ruma Embarassed
[Edit by ComiX: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
izvinjavam se moderatorima na gresci sto sam napravio pisuci dve poruke jednu za drugom.nadam se da ce te prihvatiti moje izvinjenje jer stvarno neznam sta je span i neznam puno o internetu.hvala na razumevanju i izvinite jos jednom. |
Pa druže je sam te pesme odavno poslao ali se nisu setili da ih postave neznam šta je razlog nadam se da će uskoro ako ih ne postave slobodno mi se obrati pa ću ti poslati .
I molio bi moderatore da postave te pesme da nebi stalno pojedinačno slao u napred veliki pozdrav iz Srema .
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Zbog posla kojim se bavim, slušam svu vrstu muzike, pa uključujući i tu... Nađe se poneka dobra pesma uvek.
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Reponja Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 335 Mesto: Novi Sad
|
|
Bas mi je simpaticna ova vrsta narodne muzike. Samo sam malo razocaran sto ste spomenuli slavonske i sremacke, a ne i lalinske becarce.
|
_________________ Milo moje, mimo tvoje volje
sve nas ceka pet asova ka dolje! |
|
|
|
|
KALANJ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Nov 2006 Poruke: 11 Mesto: BEOGRAD
|
|
Hvala Bogu da se neko i toga sjetio. Ja sam iz Krajine tj Like tj sa Udbine i stvarno cjenim sve vrste muzike, ali ova me se najvise dotice! I zato podrzavam tvoju inicijativu! Nedajmo zaboravu da pregazi tradiciju!
|
_________________ BOLJE SE KAJATI ZATO STO SI NESTO URADIO, NEGO ZATO STO NISI!!!
*KALANJ* |
|
|
|
|
Krajisnik3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Jul 2006 Poruke: 12
|
|
Svakome je draga muzika iz svoga kraja, pa i meni je ova, Jandrino Jato i Zvuci Tromedje su zakon, nema sta, od Velebita do Dinare nema bolje planine.
|
|
|
|
|
|
lupy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 15
|
|
Za tamburice dajem glas!
Iako nisam Slavonac volim ih.
|
_________________ uživajte!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|