:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Sascha336 je napisao/la sledeće: | Kažnjeni Zidan i Materaci
20.07.06. 15:25
Zbog udaranja glavom Marka Materacija u finalnom meču šampionata planete, Zinedin Zidan je kažnjen sa 6.015 dolara kao i sa tri utakmice zabrane nastupa, no kako je karijeru završio upravo na nedavno okončanom Mondijalu tu kaznu će odraditi u vidu trodnevnog rada za FIFA.
Sa druge strane, zbog izazivanja incidenta u kome ga je kapiten Francuske udario glavom u grudi, italijanski defanzivac je kažnjen sa dve utakmice suspenzije, kao i sa 4.000 dolara. |
To je kao da tebe traze da platis kaznu od 6 ili 4 dinara ili mene da traze da platim kaznu od 6 ili 4 kune
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Šta god da je rekao mislim da nije bilo ukusno. Zidan jeste poznat po ispadima ali mislim da si ipak nebi dozvolio ovako nešto da nije bilo baš ozbiljno uvredljivo, a znamo da Materazi od prije poznat po provokacijama
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Ronaldo27 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Jul 2006 Poruke: 313 Mesto: New Now , Ruma City
|
|
Materaci je legenda!!!
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
Sigurno mu je pominjao zenski deo porodice,inace ne bi onako reagovao.
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Ziniedin nije smio kao veliki fudbaler to da uradi ma šta mu je ovaj rekao. Jer svi su vidjeli šta je Zinedin uradio..ali niko nije čuo šta je Materaci njemu rekao...i to je velika razlika.
Ipak to jedino njih dvojica sa sigurnošću znaju..a nama ostaje da vjerujemo onome što se priča i piše.
Ali je dobro odradjeno he he he
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
sparx Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jul 2006 Poruke: 29
|
|
pa verovatno mu je pomenuo porodicu
|
_________________ HAIL! |
|
|
|
|
DJOLENZI Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 308 Mesto: Beograd
|
|
de si zizu stari lafe izes muda od zirafe
|
|
|
|
|
|
kosima de urawa Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jul 2006 Poruke: 160
|
|
nesto mu je vredjao porodicu sigurno
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|