:: |
Ko je vam najbolji? |
Mica Nikolic |
|
12% |
[ 1 ] |
Perica Zdravkovic |
|
0% |
[ 0 ] |
Dzavid Ljubovci |
|
0% |
[ 0 ] |
Branislav (Bane) Vasic |
|
12% |
[ 1 ] |
Dragan Taskovic Taske |
|
0% |
[ 0 ] |
Srky boy |
|
25% |
[ 2 ] |
Aleksandar Radulovic (Futa) |
|
50% |
[ 4 ] |
|
Ukupno glasova : 8 |
|
Autor |
Poruka |
generalni Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Dec 2005 Poruke: 243 Mesto: Rotterdam
|
|
Ja sam obozavatelj narodne muzike, zvane Folk(?) i tako isto gledam i cujem koji muzicar je napravio muziku sa pjevaca.
Ponekad ne trebam cak ni cd da vidim, kad cujem muziku odmah cujem da je muziku t.j. aranzman radio naprimjer Mica Nikolic.
Stavio sam ovdje poll od nekoliko muzicara i volio bi da vidim ko je vam najbolji muzicar t.j. aranzer.
Meni je od zadnjih vremena Srki Boy najbolji a i Bane Vasic je dobar.
Sinanov album je Srki Boy uradio je fenomenalo je napravio pjesme, za mene je jedan od najboljih albuma sto je Sinan snimio do sad.
Perica je isto dobar, ali meni se njegove starije pjesme svidjaju nego nove. Zadnjih godina poceo je da krade muziku i pravi pravi turbofolk muziku. Pogledajte samo Mile Kitica i onu uzasnu pjesmu ,,vidi se''
(se kladim nemas nista ispod nje) Pa zar nije to sramota?
Perica je pravio u vrijeme 1994-1999 godine normalnu folk/narodnu muziku. A izgleda da ljudi traze turbo folk dizel 2.4, a meni to ne treba. Sta vi mislite?
|
_________________ Sta cemo raditi kad zlo nestane? |
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Moj glas je otisao Futi, jer mi je on kao muzicar i aranzer nekeko najzanimljiviji. Posebno mi se svidja njegov period saradnje sa Cecom, kada su se rodile i njene najbolje pesme. 8)
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
srky boy ako mislimo na istog
|
|
|
|
|
|
sarcastrator Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 62 Mesto: tuzla
|
|
Od ponudjenih Futa je najbolji zato sto je u saradnji sa Marinom Tucakovic radio za masu raznih izvodjaca, i ako se moze reci, u razlicitim zanrovima. Recimo, oni su Oliveru napisali Sta to bjese ljubav, pa Harisu Dzinovicu prvi album (Rano je za tugu itd.) pa Ceci pa Zeljku Samardzicu... Futa legenda
|
_________________ Sarcasm 4ever! |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Aleksandar je bas ok muzicar,i veoma dobar kompozitor,o radi pesme je bas najbolji...mada srki boy je po meni 1 po izboru.
|
|
|
|
|
|
generalni Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Dec 2005 Poruke: 243 Mesto: Rotterdam
|
|
A za koga radi Futa sad?
Za nikog, osim Acu Lukasa, ma da smatram da Aci pase Zlaja Timoic bolje, one zadnje dve pjesme sa cd-a nesto protiv bolova je Zlaja uradio i super su.
Evo Mina presla saradnju sa Raletom, koga sam isto zaboravio stavit u anketu jer je on isto dobar muzicar. Ali Mina je pjevala puno ljepse uz Futa Band. Treba da se opet vrati Futi.
A Rale meni ponekad dosadjuje s' muzikom sto pravi za Indiru (njegovu ljubavnicu) i Minu, Tanju Savic, jer muzika izgleda jedno na drugo i to ne valja. I uskoro ce isto Stoja izdati novi album sa njegovim pecetom.
Al' je Srki Boy a ne Srky Boy ... to sam ja pogresio.
|
_________________ Sta cemo raditi kad zlo nestane? |
|
|
|
|
mi2scg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 241 Mesto: Novi Sad
|
|
Pomalo sam iznenadjen izborom, a glasao sam za Srky Boya zato sto je saradjivao sa Brenom
|
_________________ Marko MI2
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933
|
|
Futa jer nije zanrovski uzak, ne krade sam od sebe i ne prodaje iste pesme drugacije upakovane po 16 puta.
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Sergej Cetkovic i Vlado Georgijev...
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
mirkas Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Avg 2005 Poruke: 106 Mesto: Uzice
|
|
Srky Boy
|
_________________ Kad prodje sve
Pevacu i tad... |
|
|
|
|
Brana voli MEDENE Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2006 Poruke: 644 Mesto: ...MESTO MALENO....
|
|
Mjo glas ide.....
Srky Boy .....
|
_________________ ... Padale su tvoje kise pored mene zedne..pevale se pesme tvoje, za mene nijedne.... |
|
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
Mica Nikolic je najbolji.
|