:: |
Autor |
Poruka |
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
NikolaKO je napisao/la sledeće: | a da ne zna ko slucajno kako da skinem sa felni one crne naslage(posljedica trosenja azbesta sa disk plocica)? |
cetka za pranje auta. neki dobar sampon za felne i cetkaj, ali nemoj posle koristit cetku da sa njom peres auto.
ms_pajce je napisao/la sledeće:
koliko je bitno stelovanje co2 za rad motora?
Koje auto imas??
To ti je mnogo bitno. Ako je npr neki Golf 2 osjeti se ako CO2 nije nastelovan kako treba.
@edit by pinkie
ovo moze u jednu poruku
|
|
|
|
|
|
zex-tuning Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Mar 2006 Poruke: 1
|
|
Nece ti bas puno pomoci cetka i sampon.Inace prasina koja nastaje trosenjem pakni na tovku koji ima diskove je jako agresivna i kada se vec jednom zalepi jako tesko ces je skinuti obicnim samponom (u extremnim slucajevima nagriza i sam bezbojni lak feluge te se lepi za aluminijum ako je rec o Al feluzi)
Jedino resenje ti je namensko sredstvo za pranje feluga,ako kocione prasine ima dosta i tu stoji dugo vremena,trebace ti dosta vremena i cetkanja i sa tim sredstvom.
@pinkie sve je OK
|
|
|
|
|
|
NikolaKO Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 332 Mesto: Kotor
|
|
....ako kocione prasine ima dosta i tu stoji dugo vremena,trebace ti dosta vremena i cetkanja i sa tim sredstvom.....
U tome i jeste problem,to je dugo stojalo na felnu,ono sto se naslaze novo lako skinem ali ovo staro,dobro mi ide glaspapirom ali nemam zivaca jer moram po malo da ne bi felnu izgrebao...
|
_________________ The Doctor... |
|
|
|
|
ma1kan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Mar 2006 Poruke: 26 Mesto: Beograd
|
|
Meni je najbitniji enterijer i naravno odlicna muzika! Bez toga nema provoda sa autom!
|
|
|
|
|
|
dellije Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Dec 2005 Poruke: 35
|
|
Jel znas kako da sredim felne da vise ne gube sjaj i boju?
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
ja samo znam da operem auto
|
|
|
|
|
|
meksa_325 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jun 2006 Poruke: 4
|
|
Svaka cast za ovo sto je napisano o sredjivanju. Al ja mislim da sve zavisi od marke auta, i dali se mogu naci spojleri i takve stvari za to auto.
Tih stvari ima najvise za golfa.
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
@meksa_325
Spojlere mozes naci u inostranstvu, jer u nasim podnebljima nisu radjeni po standardima. To znaci da pri saobracajki pucaju, lome se - stvaraju se opasne krhotine koje povredjuju. Tako da je bolje da se kupi "skuplji" deo(dodatna oprema) koji je prosao tehnicki pregled i ima tzv. TUEV. --> Ovo vazi, barem, za Njemacku.
A ovde je link ka jednom od poznatijih u DE Code: | http://www.duw.de/shop/shop.aspx | Na njemackom je, no ne mari, pokusaj da se snadjes. Ako bude problema posalji PP meni.
Srecno!
|
|
|
|
mcse Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Mar 2006 Poruke: 25 Mesto: Beograd
|
|
fabricki je takav zasto ga budziti
stavi mu dobre gume ne siroke itd
dobre felne ne sljastece
dobar mp3 ili dvd a ne sa hiljadu pojacala i bazuka nego umereno
i taj auto treba vas da sluzi a ne da drugi kazu wow sta vozi to je seljacizam!
|
_________________ MCSE |
|
|
|
|
nebofirm Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
za spojlere imas firmu fandjo na zvezdari, rade spojlere po crtezu, imaju i sajt
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
|
darko_calic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 49
|
|
Da felne nebi gubile sjaj dobro ih premazati sredstvom za poliranje po mogucstvu u dva sloja.Posle ovoga ce felne sigurno zadrzati svoj sjaj i nece ga gubiti.
|
|
|
|
|
|
rwieser@htnet-dsl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Feb 2007 Poruke: 46
|
|
ma same felge dignu lipotu auta i to je po mome dosta al sve je stvar o ukusima a o ukusima se ne raspravlja i jos nesto meni je bitnije da mi je auto iznutra lipo i uredno nego pre kicasto izvana
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|