:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Pevac koji je svojim pesmama, svojom muzikom i svojom gitarom obelezio definitivno moju mladost...Traje godinama, ima specifican glas, pesme koje samo i iskljucivo njemu leze..pesme uz koje sam mogla danima plakati...smejati se i uzivati..Covek koji je napunio Sava Centar posle 13 godina pauze....Covek koji me zakuje za stolicu kad god pusti glas...
Kemal Monteno | 26.02.2006. u 13:01
Jos uvijek ima proljeca u meni
jos uvijek ruza u mom srcu cvate
jos uvijek zelim poci onoj zeni
kod prijatelja starih da me shvate
I sad se vracam onom stazom starom
kao nekad sad je isto sve
kad bjesmo mladi ludi za gitarom
jos ludji kad smo bili svi zbog nje
A ona nije znala
jer bila nam je drug
poklanjala je svima
svu mladost ljubav svu
A ja sam nocu plakao
lutao u krug
jer ja sam je samo shvatao
i volio sam nju
Pesma koju je voleo moj otac..pesma kojoj sam se divila i ja...Pahuljice srca moga, sarajevo ljubavi moja, i mali milion drugih pesama..jednostavno, covek kome posle toliko godina trajanja na estradi mogu skinuti kapu
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
generalni Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Dec 2005 Poruke: 243 Mesto: Rotterdam
|
|
Svako se divi Kemal Montenu, a ja ne volim njegov glas nit' mogu da ga vidim, osim duetske pjesme sto je snimio sa HMH i Zabranjeno Pusenje zato sto volim ih da slusam.
Imam cd od Zeljka Samardzica koje je pjevao covers od Kemal Montena, i on meni mnogo bolje pjeva. Al' eto svako svoje.
|
_________________ Sta cemo raditi kad zlo nestane? |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Drag covjek i sanjsonjer. Cesto sam ga svirao jer znas kako je - cure su to trazile
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Fenomenalan pjevač i njegove pjesme će se dugo dugo pjevati i slušati, a to je neosporivi kvalitet. Volili ga ili ne moramo poštovati njega i njegove pjesme, a ja to i činim
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
travolta011 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Jan 2006 Poruke: 133
|
|
sad se to bas i ne slusa, ali znam par pesmica
|
|
|
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
Covek je kralj,a kad sam cuo da je on pisao pesme i Tomi Zdravkovicu odusevio sam se!!
|
|
|
|
|
|
lela_scg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Jul 2006 Poruke: 191 Mesto: Kragujevac
|
|
Kemal je jedan i nezamenljiv i svako ko negira kvalitet njegovih pesama,nezna šta je dobra pesma.
|
_________________ M A N U E L A |
|
|
|
|
dobra_devojka Fan Dragane Mirkovic
|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Jul 2006 Poruke: 1010
|
|
Zajedno smo rasli grade ja i ti.
Isto plavo nebo poklonilo nam stih.
Ispod trebevica sanjali smo sne.
Ko ce brze rasti, ko ce ljepsi biti......
Kad god cujem ovu stvar mogu zaplakati. Kupila sam njegov cd, snimak koncerta iz Beograda i bukvalno se drogiram sa njim. Odlican je.
|
|
|
|
|
|
m1lanch3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Avg 2006 Poruke: 91 Mesto: Krusevac
|
|
Svidjaju mi se njegove pesme , jedan je od najboljih pevaca
|
|
|
|
|
|
Aco91 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 243 Mesto: Loznica
|
|
Jedan od boljih evergrin pevača ex-yu.Neke od boljih pesama su Nije htjela, Kako da te zaboravim, Napiši jednu ljubavnu...
|
|
|
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Pevac sa posebnim glasom i autor izvanrednih pesama kojima dominiraju uglavnom setna osecanja. Izdvojio bih pesme "Nije htela", "Napisi jednu ljubavnu", "Sarajevo...", "Duso moja", "Jedne noci, jedne zime", "Na kraju grada", "Sviraj mi o njoj"......,
kao i pesme koje je snimio u saradnji sa R.Serbedzijom - "Ni u tvome srcu", B. Novkovicem - "Daleko" i Crvenom jabukom - "Nekako s' proleca".
|
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Po mom misljenjeu,jedan zaista fenomelan pevac...jedan neponovljiv glas,divne reci pesama,fenomenalna muzika...jedan pevac koga zaista vredi slusati sa uzivanjem i kome se uvek rado vracam...Osim starijih hitova,napomenula bih da mu je i zadnji cd fenomenalan,neke od pesama koje se meni izuzetno svidjaju su "Sentimentalna","Cekat cu te" i "Nakon toliko godina"...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|