:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Plavsha je napisao/la sledeće: | Sta biste uradili ove godine sto nikad do sada niste u radili znaci ne mora da se vrti sve oko novca kupiti....nego i reci nesto nekoj osobi uciniti nesto lepo ,a sto do sada niste imali hrabrosti..... |
hm...rekla bih jednoj osobi koliko me je povredila svojim postupcima ir ecima..koliko mi je bola nanela..i koliko ne zelim da je vidim ikad vise u svom zivotu..
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 44
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Ove godine bih volela (i nameravam do septembra-oktobra) da se odselim od mojih i pocnem da zivim sama...dobro ne bas sama (naravno 8) ) ali ne sa njima vise...dovoljno ce biti da jedni kod drugih idemo na kafu
|
|
|
Brana voli MEDENE Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2006 Poruke: 644 Mesto: ...MESTO MALENO....
|
|
Pošto sam se ove godine zaljubila kao nikada u životu, a on je otišao
Prešla bih ceo svet samo da ga opet vidim,i kažem mu šta osećam prema njemu....
|
_________________ ... Padale su tvoje kise pored mene zedne..pevale se pesme tvoje, za mene nijedne.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|