:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Vjerujem da naravno nitko ne voli alkoholicare, i necemo o tome. Nijedna od vas, nadam se nije s nekom kronikusom alkosom
Ali - koliko alkohola tolerirate kod vaseg muskarca?
Svaki dan?
Dva put tjedno?
Jednom u 7 dana?
Dva put mjesecno?
Jednom mjesecno?
Nikad???
i koliko bi on "trebao" ili "smio" popiti?
Jedno pice? Dva? Tri? Pet? Deset???
Jeste li ikad imale problema ili svadja s deckima koje su vezane uz alkohol? Je li bilo ikad ono "ne smijes vise, previse si popio" a on kao uz inat uzima jos???
Da li vam je alkohol ikad pokvario ili unistio vezu s nekim? Kakva ste iskustva s momcima koji piju imale?
Bilo bi mi draze da diskusija radije krene u nekom socioloskom smjeru, radije no sexistickom (tipa "ne dize mu se" itd...)
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
krissmiss Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 14 Jul 2006 Poruke: 51
|
|
Nikad nisam pravila problema decku oko toga koliko popije i slicno.To mi u principu uopste ne smeta i ne mesam se.
|
_________________ ...Stvarnost oko nas ne moze biti bukvalno prihvacena niti odbacena,pobeci od nje isto je kao pobeci od sopstvenih nogu,prihvatiti je isto je kao i poljubiti sopstvene usne-preostaje nam samo da posmatramo,shvatamo i ostanemo spokojni... |
|
|
|
|
Mivanja Odomaćeni član
|
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 1059
|
|
Pa ono,sigurno ne bih bila sa deckom koji stalno pije,ali naravno da je ok da malo popije kad izadje s drustvom.To je njegova stvar,ali bas da preteruje i da se danima ne trezni,to ne dolazi u obzir
|
_________________ Nocas nisam spavala a jutro vec je tu,od kad je ljubav stradala i ptice strajkuju
sad nije vreme za pitanja ko je pogresio,sad samo jedan zagrljaj sve to bi resio.. |
|
|
|
|
schmekerica Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546
|
|
Mivanja je napisao/la sledeće: | Pa ono,sigurno ne bih bila sa deckom koji stalno pije,ali naravno da je ok da malo popije kad izadje s drustvom.To je njegova stvar,ali bas da preteruje i da se danima ne trezni,to ne dolazi u obzir |
Potpuno se slažem sa ovim
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
|
kiki1979 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 184 Mesto: Bec
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
sto se mene tice on moze da pije svaki dan ako to zeli... samo da zna za svoje grance,da mi ne bude pijan...
ali kako ja znam svog dragog,nedeljno mozda 2-3 puta popije po koje pivo 2 ili 3 ili 2-3 pelinkovca.. nikad vise
|
|
|
|
|
|
Lea20 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 185
|
|
Moj decko mrzi alkohol,ako da nemam problema sa tim...
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Nisam nikada bila u vezi sa nekim ko je hronicni alkos bogu Hvala.U redu je popiti, ne bih ja nikad u zivotu postavljala meru.Svako treba da zna koliko i kako moze da podnese...U redu je i da se napije, razumem ja i drustvo i okolnosti, sve je to OK..ali hronicno se opoijati, maltretirati ljude oko sebe.... neka hvala..jednostavno takvom ne treba devojka vec partner u picu...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
medonja89 Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Apr 2006 Poruke: 322
|
|
Neka pije koliko hoce,samo da ga ne vidim ubijenog,posto mrzim alkohol
|
|
|
|
|
|
sestrep Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 248 Mesto: beograd
|
|
Pa znas kako jedno do dva piva je okej.Ako je neko slavlje mogu da dopustim i totalno pijanstvo.Ali ne mogu da podnesem muskarce koji piju cim otvore oci,onako iz kreveta.Nema nista gore a i tada vec pocinju svadje itd
|
_________________ zivot je lep |
|
|
|
|
Berka Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 404 Mesto: Holandija
|
|
nije vazno koliko ce popiti casa
i je li to svaki dan ili 1 u mjesecu
Bitno je da i kada pije i kada ne pije ne bude zivotinja
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Do sada nisam imala problama oko alkohola koliko moj decko popije.
Nikad nisam imala priliku da ga vidim mortus pijanog,ali ako hoce da popije nek pije,ali sve u granicama normale-dok sam ja sa njim!
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|