:: |
Autor |
Poruka |
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387
|
|
Iskreno ću vam reći nisam nikada ni probala dečku... zato sam i rekla da vjerujem da je užitak ali da ne znam. Jer kako bi mogla znati kad nisam to sama iskusila zar ne? Nikada nisam ni bila u pravoj ozbiljnoj vezi pa puno toga još ne znam i priznajem to. Za sada mogu gledati na to samo sa ove moje, očito neuke strane.Vjerujem cure da ste u pravu kada kažete da nema sexa bez orala, ali ne želim takve stvari prvi puta raditi s bilo kim i zato što se to podrazumjeva da bi trebala raditi. Jednom kada se stvarno zaljubim vjerojatno ću s dečkom proći sve pa tako i ovo i neću gledati na oral kao stavljanje k... u usta i to je to.Onda bi već tu bili i osjećaji uključeni pa naravno da ću za svoje voljene preći neke granice koje su mi sada postavljene. U tom slučaju ću vam reći kakvo je moje mišljenje o tome, ako se promjeni. Za sada stoji ovo...
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
annamariya-naravno da se slazem sa tobom da to ne treba da uradis eto tek tako i bilo sa kime! Polako, jos si mlada, doci ce vreme i za to! Svaka cast jer pricas shodno svom iskustvu, a ne pricas nesto a nisi ni probala. To je za svako postovanje! Ne zuri, polako! Bolje kad treba i sa pravim, nego da pozuris da se sto pre desi i sa ko zna kim! A videces da je uzivanje! Tada sam cin sexa, dobija neku novu dimenziju, neki novi smisao! Samo polako!
Citat: | U tom slučaju ću vam reći kakvo je moje mišljenje o tome, ako se promjeni. |
Drzimo te za rec! Sala!
A promenice ti se misljenje sigurna sam, ako uzivas u sexu-hoce sigurno!
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Oral je mnogo lepo zadovoljstvo kada to stvarno voliš i znaš raditi i pri tom ako partner to zaista želi i znaš da u tome uživa. Bez toga, nema potrebe za oralnim sex-om
Ja lično volim oral, kao predigru ili uopšte ako nam nije baš do samog vođenja ljubavi.
Sve ima svoju čar...
|
|
|
|
|
|
tomarko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Maj 2006 Poruke: 116
|
|
Oralni je odlicna stvar i ne treba ga se stideti!
|
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
volim oral.. koliko volim da pruzim decku oral toliko volim i on meni da pruzi tu vrstu zadovoljstva... divna stvar, pre sexa...
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
mickeu Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Feb 2006 Poruke: 5 Mesto: Beograd
|
|
Mislim da moze uvek da prija. Ponekad je samo to dovoljno
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | Mislim da moze uvek da prija. Ponekad je samo to dovoljno
|
Hehe, pa prija uvek, nema tu šta da se misli a to da je ponekad samo to dovoljno... ....hm.... pa i nije
|
|
|
medovuk Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 243
|
|
sex bez orala je los sex barem po meni
|
|
|
|
|
|
JustBoy Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Jun 2006 Poruke: 8
|
|
Ne razumem pojedine komentare na ovu temu, sto se tice musko muskoga orala tj gay ili bisex osdnosa. Mnogi ni ne znaju zasto tako pricaju o tome!! Ja znam odgovor: jer im je netko nekada dok su bili klinci rekao to je fuj, to ne valja i to je to. Takve licnosti najlakse podlezu ljudima koji hoce da ih iskoriste iako su u javnosti totaly str8... U svako slucaju svidja mi se oral bilo kako bilo skim.
|
_________________ www.gsm-servis.org |
|
|
|
|
bajic_z Upućeni član
|
Godine: 52
Datum registracije: 14 Avg 2005 Poruke: 399 Mesto: Zemun
|
|
|
|
|
colovic_vladan Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371
|
|
Ja sa muskarcem ne ali devjkama volim da dam...
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
Oral je sastavni deo sexa,najbolji.To vise i nije toliki tabu.U njemu treba da uzivaju i muskarci i zena.Najbolje je kada oral pruzamo istovremeno-69.....
Sa muskarcem nikako
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|