:: |
Autor |
Poruka |
CAMO_PEJB Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495
|
|
Tema glasi: "Koji horor film ste gledali i preporucujete ga ostalima?"
Ja sam se u zadnje vreme nesto nalozio na horore i odgledao sam ih dosta, ali sam se razocarao jer me ni jedan nije uplasio ili zaintrigirao ili izazvao u meni bilo koje osecanje koje horor film treba da izazove. To misljene deli i moje drustvo, pa ako ima jos nekog takvog, ovo je tema za vas.
Da ja pocnem:
Isterivanje djavola iz Emily Rose
Film bi mogao da bude OK da nije toliko razvucen, posto se vecina filma odvija u sudnici u kojoj se otkrivaju delovi price o isterivanju djavola iz dotice devojke. Znaci, manje price, vise akcije.
Omen (1976)
Originalna verzija Predskazanja. Vise triler nego horor, siguran sam da je u to vreme bio strasan, ali za danasnje uslove sve je to mlako. Dobar film za svoje vreme, jer su mnogi noviji filmovi uzimali fore od njega.
Noviji deo imam, ali ga nisam gledao jer je prica koliko sam cuo ista.
Kuca hiljadu leseva II: "Odbaceni Od Djavola"
Nikako, nikako ne gledati. Najgora psihopatija izrazena u obliku glupog filma. Film bez smisla, radnje, pa cak i mnogo ubistava, ali to sve nadoknadjuje velikom dozom bolesnih stvari. Nesto kao Hostel, mada mogu reci da je u odnosu na ovaj film i Hostel dobar
Nece vas uplasiti, ali ce vam se zgaditi zivot
Da ja ne duzim vise, aj podelite vasa iskustva
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
|
|
|
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
Noć veštica prvi deo.
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Obozavam horor filmove pa sad neznam koji bi preporucila... ovako od starije filmova sam obozavala noc vestica,freddy,halloween i tkd...a od novije volim saw,the ring,hostel...
|
|
|
|
|
|
ELENA VUKOVIC Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Okt 2004 Poruke: 1006 Mesto: Zlatna Sredina
|
|
exorzism of emily rose i hellraiser
|
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Za mene je filmski serijal Halloween broj jedan..osim toga tu su i Saw,Texas chaine massacre,Venom i jos neki drugi
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Film koji sam gledao milion puta a koji mi svaki put uliva sve veci strah u kosti i koji mi uvek prvi padne na pamet kad pricam o hororima je svakako film Pet Semetary Stephen King's-a.
Genijalan film za obavezno gledanje. Kasnije je snimljen i drugi deo, ali po meni nije vredan paznje.
|
|
|
|
|
|
ILIMAR Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 218 Mesto: Najlepsi grad
|
|
Slazem se da je Pet Semetery jeziv, a kazu da je dobar i Brda imaju oci!
|
|
|
|
|
|
CAMO_PEJB Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495
|
|
Upravo sam skinuo Pet Semetery pa cu da vam javim utiske kada ga odgledam, a za brda imaju oci su te slagali
@Elena Vukovic Hellraiser je jedan od najodvratnijih fimova koji sam gledao, pogotovo onaj deo kada razvlace onog lika sa kukama po sobi, a kada se jos setim onog crva iz pakla, ehhhh, vec me vata jeza. Niskobudzetni horori su prica za sebe
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
milosdorcol je napisao/la sledeće: | Upravo sam skinuo Pet Semetery pa cu da vam javim utiske kada ga odgledam, a za brda imaju oci su te slagali
@Elena Vukovic Hellraiser je jedan od najodvratnijih fimova koji sam gledao, pogotovo onaj deo kada razvlace onog lika sa kukama po sobi, a kada se jos setim onog crva iz pakla, ehhhh, vec me vata jeza. Niskobudzetni horori su prica za sebe
|
Niskobudzetni??????
Decko,jel znas ti kad je snimljen Hellraiser 1 ??? Jos 1987.godine... A u filmu ima malo spec. efekata sto ga cini jos boljim...To je klasik... Knjigu je napisao Clive Barker a on je i rezirao film...To je retkost... Hellraiser je moj omiljeni horor i gledala sam svih 8 delova i imam ih u svojoj kolekciji horora kao jedan od RETKIH dobrih horora!!!
|
|
|
|
|
|
baxuz2001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Okt 2004 Poruke: 117
|
|
ma stari i najbolji horor je fredi kruger Nedavno je izasao iz Fredi vs Jason,ali jos ga nisam gledao...kazu da je dobar...
|
|
|
|
|
|
bajic_z Upućeni član
|
Godine: 52
Datum registracije: 14 Avg 2005 Poruke: 399 Mesto: Zemun
|
|
The stand-Uporiste Po knjizi Stivena Kinga
|
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Prijatno sam iznenadjen da ne kazem odusevljen filmom The Amityville Horror pravi psiho horor bas po mome ukusu. Za prave sladokusce za jakim zivcima, moja preporuka.Film je kako pise baziran na istinitom dogadjaju, mada ne znam to sad pise skoro na svakom hororu. U svakom slucaju istinito ili ne, ovo je film koji definitivno zasluzuje paznju filmskih i horor sladokusaca.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|