:: |
Autor |
Poruka |
ComiX ~ Tajni agent ~
![~ Tajni agent ~ ~ Tajni agent ~](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/6105750854547d1de586e6.jpg) |
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
![serbia.gif](images/flags/serbia.gif)
|
|
ooo Kolega pa svaka cast na stepeniku vise. Zelim ti da se josh dugo druzis sa nama i da i dalje budes tako veseo.
|
|
|
|
|
![](templates/subDomaci/images/spacer.gif) |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
![Prijatelj foruma Prijatelj foruma](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/207063581844b42eb95f30d.jpg) |
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
![bosnia_herzegovina.gif](images/flags/bosnia_herzegovina.gif)
|
|
Čestitke i sve najbolje ubuduće
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
Ceka te Iskusni član
![Iskusni član Iskusni član](/images/ranks/rankb1_4.gif)
![](http://www.domaci.de/images/no_avatar.gif) |
Datum registracije: 01 Feb 2006 Poruke: 974
![germany.gif](images/flags/germany.gif)
|
|
CESTITAM
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
![Džentlmen Džentlmen](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](http://www.domaci.com/images/extras/kumche/avatar/dvorskalooda_7.jpg) |
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
![germany.gif](images/flags/germany.gif)
|
|
@vive Jaooooooo, vive zar sam zasluzio takve poklone? Ostajem kakav i jesam - ne brini.
________________________________________________________________________________________________________________
@nenadmorpheus SoNe, idemo dalje. Ne damo se. Hvala na poklonu - mocna masina. 8)
________________________________________________________________________________________________________________
@djavolce "Verna slusateljice djavolce", hvala na cestitkama. Istovremeno ti zelim srecan put za SER i viel Spaß am Meer.
@nastasenjka Nastasenjka, veliko hvala na cestitci i zelji. Za tebe takodje Pozzz
@vilenjakinja Idemo dalje - bez daljnjeg. Hvala.
@PiNkLaDy Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiink, drugarice, uvek se obradujem tvojim cestitkama. Za kasnjenje ne mari - nikada nije prekasno. Postici ce jos dugo da budu - nadam se.
@slejdz Draga koleginice slejdz, komsinice, prijatelju, sta vec. Hvaka na cestitkama i nadam se da cemo se nekada i videti.
@Savior Hvala takodje.
@crnibiser Biseru, crni biseru, zahvaljujem na podrsci. Idemo dalje za iste pare.
@mc_elly I want to be a hippy! Hmmmm - neka ostacu ja jos kumche. Hvala na cestitci.
@marijalady Jupiiiiiii, moja omiljena "smarachica" cestita i meni. Hmmm, sta li to samo treba da znaci? A za pozitivnost ne brini, optimista sam - neprevazidjeni. 8)
@dukapo Dukapooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, nemam dovoljno daha da toliko glasno i dugo vicem. Tako malena poruka, a toliko kazujuca. 8) Hvala!
@ComiX Kolega, bicu i dalje veseo, cio i razdragan. Bicu ka' pahulja. Hvala kolega na cestitci.
@boban11 Hvala Bobane, idemo u nove pobede.
@Miss Kitty Hehe, "Schwobasäggel" hat sich au' g'meldet. Hvala Miss Kitty.
I da ponovim na vise jezika - al' sam pametan 8) ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif)
|
|
|
***Srna*** Chilly
![Chilly Chilly](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/75524112046558cdebffe2.png) |
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
![blank.gif](images/flags/blank.gif)
|
|
Sa ogromnim ali opravdanim zakašnjenjem , čestitam ti ovaj spratić i i da malo brže stigneš do 5.sprata da mogu na vreme da ti čestitam, tvom trudu i uživanju sa svima nama.. :redlips2: od mene
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|