www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Careeeeeeeeeee, nadrljao si! :) Evo zelje...
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> ~ Arhiva - Fontana želja ~
::  
Autor Poruka
Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 56

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 09, 2005 1:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znam za to da su gostovali u Stuttgartu, cerka od mog prijatelja igra u Jugoslaviji. Gledao sam slike kad su bili tamo Wink

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 09, 2005 1:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stvarno? Sto nisi ti bio? Atmosfera je bila stvarno super a malisani su toliko slatkiiiiiiiiiiii bili u nosnjima, da je covek bio prenudjen da ih pojede! Smile

Care, kad kliknem na onaj link, ne mogu da udjem do download-a? Jel ima to i u muzickim zeljama?

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 09, 2005 1:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, u zeljama je na 6 strani.

A sto nisam bio, nem pojma ne secam se sto nismo isli...... al pricali su da je atmosfera bila fenomenalna i da su odusevljeni od domacina kako su organizovali. Videlo se i po slikama Smile

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 09, 2005 1:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nasao sam sada, hvala! Nije to to kolce, koje sam trazio, ali je ipak bas dobro!! Stvar je u tome, sto ne znam ni dal je to neko posebno kolo sto se zove "Leskovac"! a od "Bele Rade" nema nista, jel?

A gde si video te slike?? U "VESTI" ili na nekoj web-stranici? Organizacija je stvarno bila izuzetno dobra. I voditeljka mi se mnogo dopala, a sedala je samo 2 mesta pored mene a cura nije bila sa mnom! Mr. Green

To je ona sto je imalo ono kao crno-belo kockasto na sebi.

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 09, 2005 1:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E Care kada budes dolazio na zurku na leto ti lepo na cd-u ponesi ta kola pa da zaigramo kod mene svi onako pripiti Mr. Green

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 09, 2005 1:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Heheheheh Care, vidis da ima neka korist od toga, da trazim ta kolceta Mr. Green

Pozdrav i Fanatic-u!

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 09, 2005 1:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma voli Car kola nego se samo pravi Very Happy
Kad malo bude popio ima sam da trazi jos da igra Laughing
Uzvracam pozdrav Jugovicu

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 09, 2005 1:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kuku, onda samo treba da nabavite trbusnu plesacicu ili da nagovorite jednu od nasih domaci-cure da to za nas ucine?! Mr. Green

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 09, 2005 1:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A vala cu ponesem , da znas da ocu Smile

A slike jugovicu sam gledao kod njih kod kuce kad smo bili posle proslave Smile

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 09, 2005 1:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To Careee, takvog te volimo! Neka zablista kolo na zurci! Wink

A tako znaci?! Ja sam video neke slike u VESTI od ponedeljka! Ali nisu bas neki kvalitet.

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 10, 2005 6:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pozdrav Jugovicu....
sa kolcima slabo stojim ali imam nesto trubaca ako hoces...

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 11, 2005 1:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala za ponudu stamenid, ali posto sam pola sa Kosova, i tamo veoma cesto slusaju trubace, imam sve sta se toga tice.

Ali ipak ti hvala brate i veliki pozdrav za tebe.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> ~ Arhiva - Fontana želja ~ -> Careeeeeeeeeee, nadrljao si! :) Evo zelje... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon