:: |
Autor |
Poruka |
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Svaka cast Kumche samo tako nastavi Bravo
evo jedan poklonic da mozes jos brze
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Cestitke i od mene sve najbolje
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
dragi kolega, sve najbolje ti zelim i prelepe trenutke ovde sa nama
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Pa da ti čestitamo na 4 spratić neznam kako ćeš kad izađeš napolje na +30 ali
izdržaćeš nadam sa da si navikao . I samo napred veliki pozdrav iz srema
|
|
|
|
|
|
XwarTep Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 1338 Mesto: SaRaJevoo
|
|
cestitam kumche...samo tako nastavi i stay cool
evo ti poklon
|
_________________ _-_-_-BORIS-_-_-_
Pazi s kime spavas... |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Cestitke i od mene, zelim ti da se jos dugo druzis sa nama ( i da i dalje uhodis nas koji "spamujemo" nocu po igricama ) sve najbolje i samo napred
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ej kolega pa svaka ti cast..samo cepaj dalje!!!!!!!
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Holbyco Slavonac
|
Godine: 56
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2289 Mesto: Osijek
|
|
Svaka čast Kumche, čestitam.
Evo malo da se rashladiš.
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Kolega, pridruzujem se chestitkama, samo napred i puno srece u radu
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Kumcheeeeeee prijatelju cestitam ti od srca ovo je razlog za malo slavlje. ..znam da nije lako dogurati do 4.sprata ali ti si uspeo i dogurao,pored svega... :igranje:
Neka i dalje budes u svemu uspesan,da ostanes tako dobar covek pre svega i postanes jos bolji(mada mislim da je nemoguce biti bolji od ovoga) :naklon: ali nema veze...da uvek budes zdrav,veseo,srecan i da imas sve sto si oduvek zeleo,a da ipak sacuvas svoje snove,maaa neka ti se ispuni onoliko zelja koliko ti je potrebno da budes srecan!! :zdravica: Miško
P.S evo i poklona malo :konobar:
|
|
|
|
|
|
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
sve najbolje imenjače, i samo guraj tako.
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
@Sascha336 To delijo, samo sto mi ni taj tvoj pokloncic nece pomoci. - Ja sam bas nesto usporio.
________________________________________________________________________________________________________________
@gaga021 Hvala ti Gago. Idemo dalje za iste pare.
________________________________________________________________________________________________________________
@dameski Jupiiiiiiiiiiiiiiii koleginice, hvala ti jako povodom cestitke. Obradovala si me jako. 8)
@maglovski Druze moj sremacki, uspeo sam da izadjem na +30 stepeni. Obukao sam dzemper i gledali su me kao da sam pao sa Marsa. Drzim se ja i idemo dalje u pohode po ravnici.
@XwarTep Hihihihhihihihi, ko mi kaze Stay cool? "Postovani mladicu", ostacu kakav i jesam. Obecavam. A ti takodje da se ne menjas. A poklon je divan, jas samo da ga "vencam" sa Avatarom i da imam grom od avatara.
@skorpijica Ooooooo, Miss Ice_lady a.k.a. Miss Spam in the night. Samo te posmatram. 8) Salim se, hvala ti od srca na cestitkama. Ja sam samo Dzentlmen.
@pinkie Draga koleginice pinkie, ostavljas uvek lepe cestitke. Tako ovog puta kod mene. Zahvaljujem ti se. I da nazdravimo. :pivopije:
@Holbyco Druze iz Slavonije ravne. Hvala i tebi povodom cestitke. A i dobra namera je bila samo sto sam se smrzao danas u komori na +10°C, jedva sam se zagrejao posle podne. Inace volim vrelinu leta. Dozvoli da citiram Holbyco je napisao/la sledeće: | Uzivaj |
Obozavam taj pozdrav da procitam.
@Annabel_Lee Koleginice Annabel_Lee. Divno je imati takvu koleginicu, a jos ista i cestita. A za rad - to cemo jos da vidimo.
@miskopisko Druze, ti si me ostavio definitivno bez teksta. Ganut sam tvojom cestitkom. Svi se nadamo boljem - tako i ja. Iako sam veciti optimista. Zato cu ostati kakav jesam. Obecavam i Tebi prijatelju. Zdravlje mi nece biti na odmet - prelazim polako tri banke. Starost je to. Druze, jednostano hvala na svemu. :drugarcine: A tortu i omiljenu mi Cocktu pamtim i vracam. 8)
@radovanko Koliko sam shvatio imenjace, imenjaci smo po prezimenu. Ili se ja to varam? Nije ni vazno imenjace. Vazno je da si se mene setio. Zahvaljujem na prigodnim recima povodom ovog skromnog jubileja.
I svima jedno veliko
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|