:: |
Autor |
Poruka |
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
jao desilo mi se to vec ..ali svi koji smo tad bili tamo nismo panicarili..posto postoji ono dugme, koje pritisnes i onda neko dodje da otvori lift
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
mobbilnim pozoves nekoga i kazes de si i to je to a ako nema moba pored mene seo bi i cekao jer skakanjem mozes samo da trosis dragocene kalorije samim tim da ogladnis pa onda bude s gladann i zaglavljen.....
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
verovatno bih se uspanicila ali pokusala da ostanem mirana i pozvala sa fona nekog
|
|
|
|
ELENA VUKOVIC Odomaćeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Okt 2004 Poruke: 1006 Mesto: Zlatna Sredina
|
|
mislim da bi me uhvatila zesca panika od zatvorenog prostora
|
|
|
|
|
|
rozalinda Odomaćeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Jul 2006 Poruke: 2453 Mesto: ko ce to znati...
|
|
mene ne bi,posto u svakom liftu postoji dugme da se otvore vrata u slucaju da se lift zaglavi ali ako lift nije na nekom spratu,nego izmedju spratova onda je to sasvim druga prica...
|
|
|
bogevl Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 296 Mesto: Vlasotince - Novi Sad
|
|
U sustini imam fobiju od zatvorenog prostora ali u ovom slucaju ne bi se mnogo opteretio time!Postoji dugme za to,a i mobilni mi je uvek pri ruci!
|
_________________ Čudno je kako je za sreću malo potrebno a još čudnije kako nam to malo uvek nedostaje |
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
par puta mi se desilo da stane lift u kom se nalazim i zaista sam panicila to je zaista nezgodna situacija....... ali svaki put veoma brzo se lift otkocio tako da nisam nikada dugo ostala zatvorena
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Pa nisam inače paničarka niti imam fobiju od zatvorenog prostora. Lijepo bih pritisnula dugme , ako bi bilo signala pozvala bih nekoga mobitelom i sjela , čekala hehehehe
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
kika_sd Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo
|
|
ne znam,nikada mi se nije desilo jer zivim u kuci,ali ako bi se desilo sigurno bih panicila
|
_________________ "Ja jos kradem dane Bogu,ja jos umem,ja jos mogu da sam sebi stvorim neki mir.Jos sam sretan sto postojim,pisem pesme,zvezde brojim,jos sam onaj isti vetropir..." |
|
|
|
|
Stefan-chb Dobro upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 01 Sep 2005 Poruke: 530
|
|
zavisi ako zurim sigurno bi se iznerviro,ali bila bi mi frka svejedno...
|
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
otvorila se slična tema pa nek ode ova u arhivu.
|
|
|
|
|
|
|